Det kreative kontor

Det kreative kontor

På det kreative kontor er der masser af plads til personlighed. Her må du tage cyklen med ind og kaffepausen kan blive til en klatrekonkurrence. Lad dig inspirere af denne dynamiske og fleksible arbejdsplads, hvor det er tilladt både at bruge arbejdsmetoder og skabe indretning, der stikker uden for normerne.

Det aktivitetsbaseret arbejdsmiljø

Et aktivitetsbaseret arbejdsmiljø uden faste skrivebordspladser er meget velegnet til et kreativt kontor. I stedet kan medarbejderne arbejde hvor, hvordan og når de vil. Alle kan vælge plads efter opgave og sætte sig i det miljø, hvor man bliver mest effektiv og kreativ.
Her er indretningen nytænkende, legesyg og personlig – ligesom måden at arbejde på. En kreativ arbejdsplads opmuntrer til at tænke uden for boksen og anvende ting på uventede måder.

De rå, industrielle materialevalg skaber en ungdommelig fornemmelse. De sorte og hvide møbler fra serien Nomad er kompakte og pladsbesparende og giver plads til andre ting. Der er ingen skærmvægge mellem arbejdspladserne og den åbne løsning fremmer samarbejdet og dialogen mellem medarbejderne.

 

Er der indimellem brug for fleksibel afskærmning, anbefaler vi vores egen serie Split, som er skærme, der er semi-lyddæmpende og lette at stille op, når det er nødvendigt, da de har en lav egenvægt. Du finder serien samt andre bord- og skærmvægge her.

 

De små skriveborde og de mobile opbevaringsmøbler er nemme at flytte rundt efter behov. Stole med hjul er lette at rulle hen til kollegaens arbejdsplads – eller til skærmen, når der skal dystes i spil.


På et kreativt kontor er det vigtigt at have en sjov og aktiv arbejdsdag. Arbejdet må gerne afbrydes af en gang fællestræning, konkurrencer, et spil bordtennis, legende workshops eller andet, der styrker holdånden. Alt, der øger kreativiteten er godt.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik