Aflast din krop med en arbejdsmåtte

Aflast din krop med en arbejdsmåtte

En måtte er meget mere end en stilfuld indretningsdetalje og kan have mange vigtige funktioner. Den rigtige måtte på det rigtige sted bidrager til en sikker arbejdsplads og forebygger belastningsskader. "I et ergonomisk arbejdsmiljø er måtter vigtige for at aflaste ben og ryg og undgå ubehag, der kan føre til sygefravær", fortæller Hans Sepers, sælger hos AJ Produkter.

Ergonomiske ståmåtter

Måtter spiller en vigtig rolle på arbejdspladser, hvor folk står meget op. Uanset om du arbejder i en reception, ved et samlebånd, i en butikskasse eller ved et pakkebord, udsættes din krop for meget belastning, og her kan en arbejdsmåtte gøre en stor forskel.

Det samme gælder for kontormiljøer, siger Hans Sepers. Med de hæve sænkeborde som vi har i dag, står vi mere op og arbejder end tidligere. Derfor har vi brug for lidt ekstra støddæmpning for at aflaste vores ben, knæ og ryg. Der findes også måtter, der er særligt velegnede til brug under kontorstolen. De aflaster kroppen, når du arbejder stående, og beskytter samtidig gulvet mod slid fra stolen, når du sidder ned.
Lille, rund aflastningsmåtte, der aflaster knæ og ryg
Aflastningsmåtte SPOT
670,-
Arbejdsmåtte ved en pakkestation, hvor der arbejdes
Arbejdsmåtte SUPER

Måtter til en sikker arbejdsplads

Alt efter, hvilken type arbejdsplads du arbejder på, er der naturligvis forskellige krav til arbejdsunderlaget. Med en passende måtte beskyttes kroppen, gulvet skånes og sikkerheden forbedres.

Værksteds- og lagermiljøer har brug for måtter, der er lette at holde rene og modstandsdygtige over for spild af f.eks. olie, fedt og kemikalier. Vådområder og omklædningsrum kræver skridsikre og drænende måtter, der er nemme at holde rene og friske. I en reception eller lounge skal måtterne kunne håndtere snavs og fugt, beskytte gulvet og give de besøgende et godt førstehåndsindtryk.

Tænk på hvilke egenskaber du ønsker, at måtten skal have. Overvej også, hvordan den skal vedligeholdes og rengøres.

Skaber bedre trivsel på arbejdspladsen

Mange arbejdspladsmåtter kan bestilles i den ønskede længde og dermed tilpasses nøjagtigt til dine behov. Det er vigtigt at vælge en måtte, der sidder godt fast, så du ikke snubler over den – så er udseendet underordnet. 

"Måtter øger trivslen på arbejdspladsen – både for medarbejdere, besøgende og kunder –  derfor er de så vigtige", siger Hans Sepers.

Find den rigtige aflastningsmåtte til din arbejdsplads

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik