Møblerne, der gør dit udendørsareal mere indbydende

Møblerne, der gør dit udendørsareal mere indbydende

Det er tid til at finde udendørsmøblerne frem og stille dem udenfor, så du og dine kolleger kan få frisk luft og ny energi i kaffe- og frokostpauserne. Og det er på høje tid – foråret er her jo allerede.

 

Forestil dig en ledig stund under åben himmel. Gerne i godt selskab, enten med noget spændende at læse i eller sammen med nogle gode kolleger, der spiser frokost. Det lyder som en drøm, men det er nemt at virkeliggøre: Det eneste, der kræves, er en plads i solen og et indbydende møblement. Mangler du møbler? Se vores udvalg – der er mange forskellige typer af udendørsmøbler at vælge imellem.

 

Bord-/bænkesæt er velegnede til frokostpausen
Det klassiske picnicbord er en alt-i-én-løsning, hvor bord og bænke holdes sammen af et stabilt stel, enten i træ eller metal. Ideelt til indtagelse af frokosten i en god siddestilling. Siddefladerne er brede, komfortable og normalt fremstillet af træ, men designet kan variere. På trods af at nogle modeller vejer over hundrede kilo, kan de let flyttes på plads – hvis nogle arbejdskolleger hjælper hinanden. Et bord-/bænkesæt passer i de fleste udendørsmiljøer og bliver hurtigt en naturlig samlingsplads.

 

Bænke indbyder til afslapning
I de tilfælde, hvor der hverken er behov for eller plads til en spiseplads, er et enkelt siddemøbel perfekt. Med eller uden ryglæn – det er en smagssag. Bænke uden ryglæn tilbyder hvile til trætte ben, men giver også en rank og mere aktiv siddestilling, der lægger op til dialog mellem de siddende. Modeller med ryglæn er mere tilbagelænede og indbyder til ro og afslapning. Med hensyn til design findes der alt fra klassiske havebænke med dekorative gavle til strømlinede bænke med et mere moderne formsprog. Samtlige modeller tåler at stå ude og modstår selv barske vejrforhold. Bekvemt og praktisk.

 

Flere typer af udendørsmøbler til et sted i solen
Når solen og varmen for alvor slår igennem, bliver besøgene udendørs en naturlig del af arbejdsdagen. Så kan andre typer møbler også bruges. Hvad med for eksempel at kunne slappe af i en loungesofa eller loungegruppe med virkelig høj komfort? Eller at spise frokost med god appetit og rank siddestilling ved et stilfuldt cafébord med tilhørende stole? Alt er muligt – vores sortiment er bredt.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik