Vælg det rigtige omklædningsskab med AJ Produkters skabsguide

Vælg det rigtige omklædningsskab med AJ Produkters skabsguide

Hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af omklædningsskabe og smårumsskabe til omklædningsrum og arbejdspladser. Skabene fremstilles på vores egne moderne fabrikker. Ved at have kontrol over hele processen – fra design til det færdige produkt – kan vi tilbyde dig høj kvalitet og hurtige leveringer til en god pris.

Vi har både metal- og laminatskabe i en række forskellige udgaver – fra enkle basismodeller til mere eksklusive varianter med masser af smart tilbehør. Nedenfor præsenterer vi vores forskellige skabsserier, så du nemt kan vælge det produkt, der passer bedst til lige netop dine behov.  

Vores metalskabe

Værdiskab CUBE – perfekt til småting

Lille skab, der passer til mobiltelefon, pung, nøgler og andre småting. Skabet kan monteres på væggen eller komplementeres med sokkel og bygges sammen til fritstående enheder. Leveres med cylinderlås.

Omklædningsskab COACH – budgetvenligt alternativ

Enkelt, prisbilligt skab uden sokkel. Skabet fås med en eller to døre i højden. Låse købes separat, vælg efter behov.
Indretning: Bøjlestang med to kroge. Helskabet har desuden hattehylde.

Omklædningsskab CAMPUS – komplet basisskab

Skab med integreret sokkel og en eller to døre i højden. Dørene har etiketholder samt riller til ventilation. Leveres med cylinderlås til hovednøglesystem.
Indretning: Bøjlestang med tre kroge. Helskabet har desuden hattehylde.

Omklædningsskab CLASSIC – komplet serie til de fleste behov

Helskab samt smårumsskab med to til seks døre i højden. Med ventilationshuller foroven og forneden samt gummidæmpning, der sikrer en stille dørlukning. Helskabet har dørstop ved 90° og fås med fladt standardtag eller skråt tag forberedt til ventilationssystem. Serien kan komplementeres med en bred vifte af tilbehør, f.eks. forskelige understel. Låse købes separat, vælg efter behov.  
Indretning: Bøjlestang med to ankerkroge i skabet med en og to døre i højden. Helskabet har desuden hattehylde.

Z-skab CLASSIC – pladsbesparende med to skabe i ét

Z-skabet består af to heldøre, der kun fylder et modul. Dette Z-skab har samme egenskaber som omklædningsskab Classic med hel dør og fladt tag, men er kun indrettet med ophængningskroge.  

Omklædningsskab CLASSIC Combo – ideelt til adskilt opbevaring

Skabet består af to sammensvejsede omklædningsskabe Classic med hel dør og skråt tag forberedt til ventilationssystem. De to døre har en kombineret låsebøjle, der fungerer som centrallås. Dette gør skabet ideelt til adskilt opbevaring af eksempelvis rent og snavset tøj.

Omklædningsskab CURVE – elegant og smart opbevaring

Skab med buede døre. Vælg mellem helskab eller smårumsskab med to til fire døre i højden. Skabet har ventilationshuller foroven og forneden samt dørstop ved 90°. Kan komplementeres med valgfrit understel. Låse købes separat, vælg efter behov.
Indretning: Integrerede opbevaringsrum i døren. Hattehylde og bøjlestang med to ankerkroge i skabet med en og to døre i højden.

Omklædningsskab CREATE ENERGY og CREATE SIGN – prisvindende design

Helskab med robuste møbelhængsler, benstel, ventilationshuller i skabets bund og skjult ventilation foroven. Create Energy har en asymmetrisk dør med et sporty design og skrå ventilationsriller. Create Sign har en glat, stilren dør med forsænket håndtag. Create-serien vandt Red Dot Design Award 2015. Låse købes separat, vælg efter behov.

Indretning: Hattehylde, lille opbevaringsrum og bøjlestang med tre kroge, der kan placeres i valgfri højde. Kan komplementeres med perforeret hylde.

Vores laminatskabe

Omklædningsskab CLASS 

Klassisk helskab til eksempelvis kontor eller entré. Døren kan venstre- eller højremonteres. Leveres med cylinderlås.
Indretning: Hattehylde og bøjlestang. Kan komplementeres med en hyldesampak med fire hylder.

Omklædningsskab CRUISE

Stilrent skab med en eller to døre i højden og to til tre sektioner i bredden. Leveres med cylinderlås.
Indretning: Hattehylde og bøjlestang.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik