Hjemmekontoret

Hjemmekontoret

Hjemmekontoret er den mest fleksible løsning, der findes, for alt arbejde foregår hjemmefra uden en fast eller fysisk arbejdsplads. For at hjælpe dig med at navigere rundt i denne måde at arbejde på, har vi lavet en startpakke med vejledninger og skabeloner, som du frit kan udvælge fra og tilpasse til dit nye hjemmekontor.

Fra et HR-perspektiv

Vi har spurgt en HR-ekspert om, hvordan det er at arbejde hjemmefra. Se Else-Maries svar og tips til nogle af de vigtigste spørgsmål.

Kvinde som sidder ved et skrivebord
En lampe og citroner i en kurv som står på et bord
Person som sidder ved et skrivebord og har et digitalt møde

Spørgeskema 

Få feedback på dine medarbejderes oplevelse af at arbejde hjemme. Vi har udformet et spørgeskema med spørgsmål, så du kan få en status på hjemmearbejdet. Du kan frit vælge og kombinere de spørgsmål, der passer bedst til din virksomhed.
Download vores spørgeskema

Fire indretningstips
1.

En ordentlig stol er afgørende for ethvert kontor - selv hjemmekontoret.

2.

Sørg for, at dit hjemmekontor ikke holder dig tilbage. Dit skrivebord er dit arbejdsredskab, og din krop vil takke dig, hvis det er ergonomisk.

Kontorstol MARLOW 
2.245,-
Hjørneskrivebord NOVUS
3.345,-

3.

For dem, der arbejder på en bærbar computer, er det vigtigt, at computeren står i en behagelig arbejdshøjde. Et simpelt stativ giver dig en bedre og mere ergonomisk vinkel, hvilket hjælper dig med at undgå nakkesmerter.

4.

For dem med begrænset plads i hjemmet kan en højdejusterbar taburet være en løsning, der sparer plads, giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling og reducerer risikoen for fremtidige ryg- og nakkeproblemer.


Har du brug for inspiration, råd eller praktisk hjælp til indretning af dine lokaler? Kontakt os, så hjælper vi dig med at indrette din arbejdsplads.

Indretningshjælp

Telefon
59 400 999
Mail
Send os en mail her.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik