QBUS – funktionel opbevaring til innovative kontorer

QBUS – funktionel opbevaring til innovative kontorer

En fleksibel serie af moduler, der giver mulighed for optimal orden og overblik – det er QBUS. Med design af vores egen designafdeling har vi skabt opbevaringsserien QBUS, så du kun behøver at indrette hele din arbejdsplads med én serie og dermed får en ensartet indretningsløsning, hvor opbevaring og design går hånd i hånd.
To personer sidder og taler med hinanden i et lyst fællesrum

Fra indgang til skrivebord

Da vi udviklede opbevaringsserien QBUS, gjorde vi det med tanke på at skabe en serie, der kunne opfylde stort set alle de opbevaringsbehov, der kan være i en virksomhed. Store som små, startup eller scaleup. Med QBUS kan du vælge blandt et komplet sortiment af opbevaringsmøbler, lige fra klassiske bogreoler og skabe til postsortering til kombinationsmøbler med siddepladser. Fordelen ved QBUS er, at du med ét sortiment har opbevaringsplads til alt fra tilbehør til receptionen til materialer, du bruger dagligt på kontoret, og aflåselige skabe til personlig opbevaring i garderoben.

Anna Helgesson, produktchef hos AJ Produkter, så et behov for et opbevaringsserie, der kunne forbinde kontor og fællesarealer.  
- I et stadig mere digitalt samfund, hvor kontorerarelaer og fællesrum flyder mere og mere sammen, ønskede vi et møbelsortiment, der kunne imødekomme denne nye måde at indrette sig på. Faste kontorpladser er f.eks. ikke længere en selvfølge, og der er et andet behov for personlig opbevaring, både til ens ejendele, men i lige så høj grad til bærbare computere og andet kontortilbehør.
To personer sidder på kontorstole ved deres skriveborde og taler med hinanden

Kombiner som det passer dig 

QBUS-serien er kendetegnet ved sit tidløse design, der let passer ind i eksisterende miljøer. Med et bredt udvalg af modeller kan du skabe en personlig møbelkombination, der skiller sig ud. QBUS giver dig friheden til at indrette dig efter dine egne behov og smag. Besøg vores hjemmeside for at udforske de mange muligheder eller kontakt vores projektkonsulenter for skræddersyede farver, greb og baser til at skabe dit drømme kontor.

QBUS opbevaringsskabe

Byg videre og byg om

Har din virksomhed vokseværk? Så kan QBUS vokse med dig. Med QBUS får du et sortiment, som du kan blive ved med at bygge videre eller om på, efterhånden som dine behov skulle ændre sig. Det modulære design gør, at alle møblerne passer sammen uanset størrelse og model. En lille taburet kan passe til et større skab, og en lav siddeplads kan nemt placeres ved siden af en bogreol. Rykker I lokaler, vokser eller bare ønsker at ommøblere, gør QBUS det nemt for dig.

Placer møblerne midt i rummet, langs væggene eller brug dem som skillevægge. Mange af enheder i QBUS-serien kan bruges til mere end blot opbevaring. Placér f.eks. flere moduler ryg mod ryg i midten af rummet som en rumdeler, skab en mere personlig atmosfære omkring dit skrivebord med et højt sideskab, eller brug gangen til et kombineret opbevarings- og siddeområde til korte samtaler med et siddemodul imellem eller på obevaringen. 

Vi vil altid have brug for opbevaring, men behovene er ikke de samme som tidligere, og de vil fortsætte med at ændre sig. Vi ønsker at være på forkant, når det kommer til produkter til fremtidens arbejdsplads.
Anna Helgesson, produktchef hos AJ Produkter

Design fra Halmstad

QBUS er designet på vores hovedkontor i Halmstad af vores egen designer Cecilia Stööp i samarbejde med den eksterne designer Mikael Warnhammar. En af de store fordele ved at have en in-house designafdeling er, at vores designere sammen med produktchefer og produktudviklere kan undersøge behovene i vores sortiment, bruge ekstra tid på udviklingsprocessen og gå helt ned i detaljerne, når de designer nye produkter. 

En person, der sidder ved sit skrivebord og arbejder på sin computer

Produktion på vores egen fabrik

Alle møbler i QBUS-serien er godkendt i henhold til EN16121, som er den europæiske standard for opbevaringsmøbler i offentlige miljøer. Da vi QBUS er et produkt, vi selv har designet og fremstiller på vores egen fabrik, giver det os mulighed for at have fuld kontrol over processen fra skitse til færdigt produkt.

Mere inspiration fra QBUS