Tag mødet til nye højder

Tag mødet til nye højder

Nu lancerer vi en spændende nyhed, der kan tage dine møder og konferencer til nye højder. Det seneste i QBUS-serien, designet af AJ Produkters in-house designer Elin Basander André, er et hæve-/sænkbart konferencebord, der gør det nemt at variere mellem siddende og stående møder. Konferencebordet blev vist for første gang på Stockholm Furniture and Light Fair 2018 og er ideelt til at få mere bevægelse ind i hverdagen.

 

– Jeg så et behov på markedet for aktive møbler. Det er ikke alle møder, der kræver, at man sidder ned og det er nemt at ende i en statisk siddestilling under længere møder. Derfor er et hæve-/sænk-bart bord perfekt, da det lægger op til en mere aktiv og opmærksom kropsposition, forklarer Elin. 

 

Det elektrisk hæve-/sænkbare bord er udstyret med dobbelt motor. Med et enkelt tryk på en knap kan du justere arbejdshøjden og tilpasse bordet til et siddende eller stående møde på ingen tid.

 

– Kombinér gerne konferencebordet med aktive, lidt højere stole eller taburetter, så du kan have en halvt stående, fremadrettet siddestilling. Dette fører til en mere aktiv deltagelse i selve mødet, siger Elin.

 

Konferencebordet er kendetegnet ved gennemtænkte detaljer, som gør en stor forskel. Anti-kollisionsløsningen registrerer forhindringer, når bordet hæves eller sænkes og reagerer hurtigt ved at standse stellet. Letvægtsbordpladen gør det nemt at håndtere bordet og bordpladen er modstandsdygtig over for ridser og væsker. Den hvide samt sorte laminat har en overflade med smart anti-fingeraftryk, hvilket betyder, at overfladen er silkeagtig, så fingeraftryk og andre pletter minimeres.

 

Konferencebordet QBUS fås i flere farver og kan med fordel kombineres med de øvrige møbler i serien. Takket være det stilrene, skandinaviske udseende og fleksible design passer bordet i de fleste miljøer og kan anvendes til meget mere end bare møder.

 

– Konferencebordet er robust og perfekt at anvende som et ekstra arbejdsareal. Du kan eksempelvis dele bordpladen op ved hjælp af bordstående skærme for at afskærme og skabe midlertidige, afgrænsede arbejdspladser og private sfærer, f.eks. i aktivitetsbaserede flekskontorer eller i skolemiljøer, siger Elin.   

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik