Fuld kontrol fra idé til det færdige møbel

Vidste du, at vi selv fremstiller en stor del af vores møbler? Kontormøbler, omklædningsskabe og meget mere kommer fra AJ Produkters moderne fabrikker i Polen og Slovakiet.
– Med egen produktion har vi fuld kontrol over hele processen, fra design til det færdige møbel, og kan sikre den højeste kvalitet til den bedste pris, fortæller Göran Holmström, fabriksansvarlig.

I polske Redzikowo, nær Østersøens kyst, fremstiller AJ Produkter hele sit sortiment af træmøbler. På en nybygget fabrik fra 2012 tager eksempelvis bogreoler, skriveborde, skabe, konferenceborde og kantinemøbler form. Fordelene ved egenproduktion i virksomheden er mange.
– At have egenproduktion gør os fleksible, vi behøver ikke så stort et lager og vi har kort leveringstid på vores produkter, forklarer Göran Holmström.

Konstant udvikling

For at kunne tilbyde et aktuelt og opdateret sortiment arbejder AJ Produkter konstant med produktudvikling. Nye møbelserier bliver til i tæt samarbejde mellem designafdelingen og andre afdelinger i virksomheden.
– De kommer med deres idéer til os på fabrikkerne og så producerer vi prototyper. Vi arbejder hele tiden på at tilføre nye funktioner og gøre vores produkter endnu bedre, fortæller Göran Holmström.

Lang erfaring

På den anden fabrik, i Trnava, Slovakiet, har AJ Produkter gennem 25 år produceret omklædningsskabe, opbevaringsskabe og reolsystemer i metal. Inden for det næste år er der planer om at investere yderligere i egenproduktionen og udvide fabrikken fra 16.000 til 20.000 kvadratmeter.
– Det er en stor fordel, at vi har det hele hos os selv. Det gør, at vi kan kontrollere hele kæden, lige fra miljøpåvirkning og arbejdsmiljø til produkternes kvalitet, siger Göran Holmström.
 

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder.
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik