Giv plads til fællesskab på arbejdspladsen

På alle arbejdspladser bør der være lokaler eller afskærmede områder, hvor dit personale kan tage en snack, hygge sig og holde en pause. Et sådant sted kan se forskelligt ud, både når det gælder rummets størrelse og indretning. Det vigtigste er, at der er plads til at styrke arbejdsforhold og lære sine kolleger bedre at kende, også i løbet af arbejdstiden.

 

Styrk fællesskabet
Et mødested behøver ikke at være noget særligt. Det kan være nok med to stole og et bord, alt afhængigt af personalestyrken naturligvis. Det behøver ikke at være et separat rum, så længe personalet har et sted, hvor de kan slappe af og tale med en kollega uden at forstyrre eller blive forstyrret af dem, der arbejder. En afskærmet plads i et større lokale eller et hjørne fungerer lige så godt.

 

Fælles områder
Frokostlokalet kan for eksempel anvendes til meget mere end bare som spisested. Det kan være et sted til pauser og socialisering. Hvis der er plads, kan du stille en sofa eller nogle lænestole til dem, der vil slappe helt af. Vælg materialer, der er slidstærke, passer til virksomheden og tåler mange timers brug. Træ, laminat eller kunstlæder er både praktiske og hygiejniske muligheder. Glem ikke sofabordet, så kaffekoppen også får sin plads.

 

Variér indretningen
Uanset størrelsen på lokalet eller hjørnet bør mødestedet have mange forskellige siddeløsninger. Mange, der sidder meget, hvor de arbejder, vil gerne stå op, når de holder pause. Derfor kan det være godt at blande lave borde med høje barborde, man både kan stå og sidde ved. Vær også opmærksom på at gøre pladsen fleksibel. Møbler, der er forsynet med hjul, eller som er lette at flytte, gør det muligt at ommøblere alt efter lejlighed eller antal personer. Flere siddepladser kan let arrangeres og flyttes nærmere på dage, hvor der er mindre personale. Det sikrer en indbydende siddestund til enhver tid.

 

Udnyt udendørspladser
Når solen titter frem og det bliver varmere i vejret plejer en hyggelig gårdhave at blive meget værdsat. Det kan være værd at investere i en loungegruppe, der ikke kun tilskynder folk til at komme udendørs, men også lægger op til at tale og socialisere sig med hinanden. Et udendørs bord med bænke er et populært og vejrbestandigt alternativ, der egner sig bedre til lidt grovere arbejdstøj og det er også velegnet til at spise ved.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik