Tips til et hyggeligt udendørsmiljø

Tips til et hyggeligt udendørsmiljø

Hvornår gav du sidst udendørsområdet omkring din ejendom lidt kærlig omsorg? Har du det, der skal til foran indgangen for at få besøgende til at føle sig velkomne og medarbejdere/lejere til at sætte sig ned og nyde det, når vejret tillader det? At skabe et indbydende udendørsmiljø, der varer år efter år, kræver ingen større indsats. Her får du nogle tips, der kan hjælpe dig på vej.

 

Sid behageligt med kvalitet
Når solen titter frem, kommer folk ud. Men ingen vil stå op og nyde det i længere tid, og derfor er komfortable parkbænke altid en succes. Siddemøblernes farve og form er vigtig, men første prioritet, når du vælger udendørsmøbler, er kvalitet. Udover at være stabile og slidstærke skal møblerne også kunne modstå vind og vejr. År efter år. Så vælg med omhu.

Kvalitetsaspektet gælder også klassiske picnicborde, hvor bord og bænke sidder sammen. Disse alt-i-en-løsninger er perfekte til frokostpauser og lette at flytte til det mest solrige sted. Fås i flere forskellige modeller, hvilket gør det nemt at finde en variant, der matcher ejendommen.

 

Let at holde rent og pænt
Kaffepauser og frokostpauser resulterer uundgåeligt i affald. Der er altid en pose, emballage eller lignende "tilovers" bagefter. Dette affald bør ikke ligge og flyde, men ende i en affaldsbeholder. Papirkurve og affaldsbeholdere fås i en række forskellige udgaver, stilarter og størrelser. Nogle hænges på en væg eller stolpe, andre er fritstående. Det vigtige er, at de er lette at tømme og rengøre. Husk, at placere dem på synlige steder, og hvor folk er, så de virkelig bliver anvendt.

Rygende kolleger og besøgende skal også kunne rydde pænt op efter sig, hvilket du nemt kan løse med nogle strategisk placerede askebægre. Fås både som væghængte og fritstående.

 

Stil alle cyklerne på række

At folk tager cyklen i stedet for bilen, er naturligvis positivt og bør tilskyndes. Det kan dog hurtigt give et rodet udtryk, hvis cykler og knallerter efterlades tilfældigt foran indgangen. Løsningen? Cykelstativer. Uanset om de er i stål eller beton, forankret til jorden eller monteret på væggen, viser de tydeligt cyklisterne, hvor de skal parkere.

 

Og hvordan får du cyklisterne til at trodse dårligt vejr? Ved hjælp af en cykelgarage naturligvis. Fås i flere forskellige modeller, dog har alle det fælles træk, at de giver god beskyttelse til både cyklisterne selv og deres rullende køretøjer.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik