Vores eget design – fra behov til færdigt produkt

Vores eget design – fra behov til færdigt produkt

Vi værdsætter kvalitet så højt, at vi har en komplet proces til at udvikle nye, bedre produkter. Takket være vores designafdeling kan vi skabe møbler og indretning med vores eget designsprog, mens vi tilpasser produkterne til de aktuelle behov. Det betyder, at vi også ved, at kunden får et produkt, der er holdbart, og som giver de funktioner og den bekvemmelighed, du har brug for, for at få kvalitetstid på arbejdet. 

En veldesignet udviklingsproces

Vi leverer møbler og inventar til alle slags arbejdspladser, lige fra kontorer, lagre og industrier til skoler og offentlige miljøer. Og for at sikre, at vores produkter lever op til kvalitetskravene, vælger vi ofte at udvikle dem selv, ofte helt fra bunden. Til hjælp bruger vi en detaljeret proces, der giver os fuld kontrol over hele kæden, fra design og materialevalg til produktion, emballering og levering til kunden.

Imødekommer behov

Produktudvikling starter altid med et behov, der skal løses. Det kan betyde, at du enten ændrer et eksisterende produkt eller møder en fremtidig tendens på vej ind på markedet. Initiativet kan komme fra vores egen organisation eller fra kunder og leverandører.

Design der løser hverdagens problemer

Til at starte med foretager vi research og taler med brugerne, mens vi opstiller kvalitets- og miljøkrav. Baseret på design briefs begynder arbejdet med at skitsere et produkt, der imødekommer behovet og gør livet lettere for slutbrugeren. Fokus i vores designarbejde er på kvalitet, funktion og sikkerhed - og på at minimere produktets miljøpåvirkning.

Produktion i Sverige og Europa

Det meste af vores designarbejde og produktudvikling sker i tæt konsultation med vores fabrikker i Polen og Slovakiet, men vi samarbejder undertiden også med svenske producenter. Samarbejdet dækker alt fra udvikling af prototyper til diskussion af materialevalg, designløsning og fremstillingsmetode. Det inkluderer udvikling af emballage, der minimerer risikoen for transportskader.

Fra prøveordrer til testinstitutter

En prototype vurderes på baggrund af parametre som sikkerhed, holdbarhed, styrke, design og funktion. Visuelle aspekter vedrørende robusthed, kvalitet og overfladebehandling kontrolleres også. Når prototypen er godkendt af projektteamet, startes processen med at producere en første prøveordre. På dette tidspunkt sender vi ofte et prøveprodukt til et akkrediteret testinstitut for at få en upartisk mening om produktkvaliteten.

Tid til at behage vores kunder

I det næstsidste trin foretages komplette kontroller for at sikre, at produktet opfylder alle dele af designbriefens kravspecifikation. Med alle godkendelser på plads kan produktet inkluderes i vores sortiment og gøres tilgængeligt for vores kunder. Og hvis vi derefter har styret vores arbejde efter planen, vil det snart gøre, hvad det er beregnet til: Tilfredsstille et behov og hjælpe folk med at føle sig godt tilpas på arbejdet.

Vær den første til at modtage vores nyheder og gode tilbud

Vil du høre om unikke muligheder, nye produkter og historier om, hvordan du kan gøre din arbejdsplads lidt bedre? Så tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vær den første til at modtage vores bedste tilbud og nyheder
Vent venligst...
* Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du vores persondatapolitik