Hæve sænke konferenceborde til mødelokalet

Hæve sænke skrivebordet er efterhånden blevet fast inventar på mange kontorer, men hvad med mødelokalet? På mange arbejdspladser holder man ofte lange møder, eller arbejder flere sammen omkring et større bord. Det er ikke godt for kroppen at sidde stille i mange timer, så derfor kan et hæve sænke konferencebord være en god løsning. Uanset om du skal indrette nye mødelokaler eller opgradere de nuværende, så er vores hæve sænkeborde til mødelokalet et rigtig godt valg.
Disse funktionelle borde kan hæves og sænkes præcis som vores almindelige hæve sænkeborde, så mødedeltagerne både kan holde siddende og stående møder. Vi tilbyder hæve sænke konferenceborde i mange forskellige modeller – så tag et kig i vores udvalg og se, om der ikke er et, der passer ind i dine lokaler.

Justerbare konferenceborde giver et forbedret arbejdsmiljø

Vi går meget op i kvaliteten på alle vores møbler, og dette gælder også vores hæve sænke konferenceborde. De er derfor produceret i holdbare materialer og med motorer, som gør det muligt at hæve og sænke bordet på en stabil måde. Bordpladerne er i rengøringsvenlige materialer som laminat og linoleum, hvilket gør dem ekstra holdbare og praktiske. Vi tilbyder også hæve sænke mødeborde med en lyddæmpende overflader, hvilket er praktisk, hvis du ønsker at skabe et roligt lokale. Du kan læse mere om egenskaberne for de forskellige borde, under hver enkelt model.

Ergonomiske konferenceborde

Med et hæve sænke konferencebord kan du tilpasse bordene efter mødets deltager og på den måde passe på dig selv og dine kollegaer. Du behøver ikke at gå på kompromis med stilen på kontoret, for bordene findes i flere designs. Hæve sænke konferencebordene fås både i klassisk sort og hvid men også i dæmpede naturfarver som bøg og eg. Det er også underordnet om dine mødelokaler er store, små, smalle eller brede, da vores stel fås i flere størrelser og varianter. Fælles for alle vores borde er dog, at de er klassiske og tidløse, så du aldrig bliver træt af dit hæve sænke konferencebord. Når du klikker ind på produktsiden for hver model, kan du selv designe dit bord med den farve stel og bordplade, som du ønsker.

Elektriske hæve sænke konferenceborde

Alle vores hæve sænke konferenceborde er elektriske. Med et enkelt tryk på knappen du justere højden på bordet, så den passer til jeres setting.
Måske I endda har mod på at holde hele – eller en del af mødet stående. Det er godt for kroppen og hovedet – men sørger også for ens vis effektivitet i mødet, da det er de færreste der har lyst til at stå op i flere timer ad gangen. Alternativt, kan det give mening at skifte mellem at sidde og stå, hvis det er et længere møde. Her kommer den elektriske funktion virkelig til sin ret, da denne på let vis – og med lav eller ingen lyd – ændrer bordets højde. Din krop vil uden tvivl takke dig for at skifte position.

Hæve sænke mødeborde i høj kvalitet

Vi går op i kvaliteten på alle vores møbler og dette gælder selvfølgelig også for vores hæve sænke konferenceborde. De er derfor produceret i holdbare materialer og med solide motorer, som gør det muligt at hæve og sænke bordet på en stabil måde. Bordpladerne er i rengøringsvenlige materialer som laminat og linoleum, hvilket gør dem ekstra holdbare og praktiske. Vi tilbyder også hæve sænke mødeborde med en lyddæmpende overflade, hvilket er praktisk når man ønsker at skabe et roligt lokale. Du kan læse mere om egenskaberne for de forskellige borde, under hver enkelt model.