Pult med sokkel til kontoret

En skrivepult på kontoret kan være et utroligt praktisk møbel, hvis man lige har brug for et sted at kunne stå med sin computer eller nogle papirer. Det kan eksempelvis dreje sig om, når man holder en præsentation på lærred for kunder eller kollegaer, og da kan pulten være praktisk til at have sin computer stående på, så man kan se den og bladre i sine slides og se sine noter, mens man holder præsentationen.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige skrivepulte, og her kan du også finde en pult med sokkel. De fleste af vores modeller er dog med hjul, for netop det at kunne rulle pulten hen, hvor der nu er behov for den, er en kvalitet mange sætter pris på og finder nyttigt.

Ståpult med opbevaring

En ståpult har meget ofte opbevaringsmuligheder i form af et indbygget skab eller skuffe. Her kan man have eksempelvis kabler, fjernbetjening eller markere til whiteboardet liggende. Det kan også være papir og kuglepen eller en manual til skærmen.
Flere af vores modeller har både et skab og en skuffe, men det kan også være en mulighed at vælge en pult med åbne rum, hvor man kan lægge forskellige ting. Da kan man nemt se, hvad man har.

Stort udvalg af skrivepulte- og ståpulte i træ og laminat

Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af skrivepulte og ståpulte i forskellige designs og materialer. Hvis kontorets øvrige indretning domineres af møbler i træ, er det oplagt også at vælge en pult i træ, således at tingene harmonerer og pulten passer ind.
Hvis prisen er vigtigere end designet kan man overveje en pult i laminat. Den er praktisk og kan det, den skal, og så kan den erhverves for mindre end en model i træ. En pult kan i bund og grund det samme som en pult i træ, og her er det altså et spørgsmål om finesse og pris.

Ståpult til kontoret

Skal man stå og arbejde ved pulten er det praktisk med en model, hvor overfladen er større end resten af møblet, så man får en god arbejdsstilling.
Der er altså flere muligheder, når det gælder en skrivepult til kontoret, og hos AJ Produkter kan du finde et bredt udvalg af pulte. Se vores store sortiment her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores pulte eller andre af vores produkter.