Kontormøbler

HAW
guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Køb kontormøbler af høj kvalitet til gode priser

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af ergonomiske kontormøbler i høj kvalitet. Vi har møbler i flere designs til det store og det lille kontor. Desuden tilbyder vi samlede designløsninger, som nemt kan plug-and-play til de fleste kontorlandskaber. Vi hjælper meget gerne med indretningen, giver inspiration og skaber løsninger, så du kan få mest mulig ud af kontorets indretning. Ved du præcis, hvad du skal bruge? Bestil nemt og hurtigt her på hjemmesiden. Se forventet levering, produktinformationer og brugsguides ved hvert enkelt produkt.

Stort udvalg af kontormøbler der tilpasses dit behov

Står du over for at skulle indrette et kontor på ny - eller trænger din arbejdsplads måske til en opgradering? Uanset dit behov kan vi hjælpe dig. Her på siden finder du et stort udvalg af funktionelle kontormøbler i højeste kvalitet – til konkurrencedygtige priser. Mange timer på kontoret sætter krav til dine kontormøbler – find derfor det hæve sænkebord eller den kontorstol, der passer til lige netop dig. Og skulle det vise sig ikke at være det helt rigtige alligevel – får du altid 7 års garanti på vores produkter. Et kontor kan se ud på mange måder, og du behøver ikke at skulle indrette hele dit kontor på ny for at finde noget i vores sortiment. Vores tidløse designs og store udvalg gør nemlig, at du ofte kan få produkter, der matcher den nuværende indretning – og måske endda giver den et løft. Her kan det nemt være detaljerne, der gør hele forskellen. Gå på udkig i vores sortiment af indretningsdetaljer til kontoret, hvor vi har samlet alt det, vores erfaring fortæller os, er uundværligt i kontorlandskabet.

Vi gør det nemt for virksomheder at købe kontormøbler

Kontorer er aldrig ens. Derfor findes der heller ikke kun én perfekt kontorindretning. Arbejder du i en stor virksomhed med masser af plads? Så kan det være, du skal prøve at på jagt i vores serie MODULUS. I den serie kan du finde et stort udvalg af ergonomiske kontormøbler i mange størrelser og designs, der er ideelle til de større arbejdspladser. Arbejder du i en mindre virksomhed, kan NOMAD være en serie, der er værd at kigge efter. Det er en serie, som er skabt til at give dig mest mulig kontor - på mindst mulig plads. Med smalle borde og opbevaringsmøbler på hjul, bliver der luft og rum til at bevæge sig rundt – og giver dig fleksibilitet til at rykke rundt på opbevaringen alt efter, hvor det giver mening. Når du handler hos AJ Produkter, opretter du automatisk et login, hvilket gør det nemmere for dig at genbestille dine varer – eller at se, hvad der tidligere er lagt i kurven. På den måde kan du spare tid og hurtigt komme videre.

Godt arbejdsmiljø til gode priser

Kontorindretningen har både betydning for vores ergonomi, generelle trivsel og arbejdsglæde. Du har måske prøvet at sidde en hel dag og arbejde på en stol, som både var hård og ikke passede til din højde. Det kan føre til langvarige skader. Det er kun dig, der ved, hvad der vil gøre din arbejdsplads til et rart sted at være – men vi har sørget for at have et stort udvalg af kontorinventar, og vi hjælper dig med at vælge de rigtige løsninger, så du kan skabe de bedste rammer for dit arbejdsmiljø. Hos os garanterer vi altid konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten – så du kan få mest mulig værdi for pengene. Vi tilbyder bl.a. betaling med faktura for virksomheder, for at gøre det så enkelt som muligt for regnskabet.

Find alt til arbejdspladsen hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter har vi ikke kun et omfattende udvalg af kontormøbler – vi tilbyder nemlig også alt andet til arbejdspladsen. Har du et lager i forlængelse af kontoret? Så tag et kig i vores kategori til lager og værksted. Det kan også være at kantinen, receptionen eller loungen trænger til nyt? Bestil med det samme og få leveret sammen med dine nye kontormøbler. Opstår der spørgsmål i forbindelse med bestillingen, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne og på vores chat alle hverdage mellem 8-16, så du kan være garanteret at komme direkte igennem. Vi hjælper med indretningen fra A-Z ud fra dine behov. Hvad enten det er en total indretning eller blot tilføjelser til kontoret. Hos AJ Produkter har vi alt til kontoret. Hvis du køber kontormøbler hos AJ Produkter får du hurtig levering, 14 dages returret og hele 7 års garanti.