Arkivskabe og hængemappeskabe

opbevaring af værdigenstande

Psst: Oplev vores tips til, hvordan du opbevarer fortrolige dokumenter og værdigenstande

Læs vores guide

Få styr på arkivet med arkivskabe og hængemappeskabe

Kender du det at arkivet roder med ringbind, der gennem årene bare er sat ind tilfældige steder i kontorreoler og kasser? At ringbindene er ved at være fyldte og der snart ikke er plads til flere. Det er der råd for – problemet kan løses nemt og hurtigt. Det handler nemlig om struktur og at finde den proces, der passer bedst til jer. Hertil er arkivskabe en stor hjælp til at skabe orden i mapperne.

Smart og hurtig arkivering

Når du indretter med arkivskabe, er det ikke helt lige meget hvordan. Vi foreslår at man deler arkivet op i områder i stedet for at have arkivskabene hele vejen rundt ad af væggen. Hvis har plads til det, er fem områder helt perfekt. Området kan også være rækker. Så har du en række til hvert år, hvor du skal gemme papirerne. Når et år er gået, rykker du mapperne fra 3 år siden hen på året for 4 år siden og så videre, så har du hele tiden styr på hvilke papirer du kan smide væk. Har du andre ting som du gerne vil gemme væk på kontoret, så tag også et kig på vores kontorskabe eller jalousiskabe, som giver mulighed for nem og praktisk opbevaring.

Få ekstra sikkerhed med et arkivskab og hængemappeskab

Et arkivskab og hængemappeskab skjuler ikke blot dine mapper, de giver også øget sikkerhed. Du kan få et arkivskab, der er åbent eller låsbart. Der er også mulighed for arkivskabe, der er brandsikrede eller brandisolerede. Du kan altså pakke dit rod lidt væk, mens du beskytter private eller følsomme dokumenter. Et hængemappeskab er ekstra smart, da du ikke behøver de tunge ringbind og har nemt ved at sortere papirerne. Har I ikke så mange papir til arkivering kan et hængemappeskab også spare på pladsen, da de fås fra små til store i størrelsen. Med et arkivskab eller hængemappeskab, kan du altså let få orden i sagerne. Sammen med disse kan vi anbefale vores skuffeelementer, som er oplagte til at opbevare skriveredskaber og andet skrivebordstilbehør lige ved hånden. Vi har alt hvad du skal bruge, når du ønsker at indrette et velfungerende og ryddeligt kontor.