Brevbakker som opbevaringsløsning

Brevbakkerne kan bruges som sorterings- og opbevaringsløsning både på kontoret såvel som i hjemmet. Brevbakkerne holder orden i dokumenterne og udgør samtidig en flot indretningsdetalje. De kan bruges alene eller sammen med andre møbler, alt afhængig af hvad der er brug for.
En sort brevbakke placeret i en åben reol på kontoret er den perfekte måde at strukturere arbejdsdokumenterne. Med brevbakkerne kan man sikre et godt arbejdsmiljø og en struktureret hverdag på arbejdet. Har man et hjemmekontor, er vores brevbakker en god løsning til brevene, da de er små og kommer i et elegant design, som passer ind i de fleste typer rum.
Udover brevbakkernes funktionalitet kan de også skabe et stilfuldt udtryk til kontoret. Det har aldrig været nemmere at holde styr på de vigtige dokumenter. Du kan nemt skabe nøjagtig den opbevaringsløsning, som passer til dine behov. Brevbakkernes design er pænt og simpelt, samt let at anvende.

Elegante og praktiske brevbakker

At skabe struktur og orden på kontoret behøver ikke at være besværligt. Med vores udvalg af brevbakker i både sort og hvid kan man nemt og ligetil organisere arbejdspladsen uden at gå på kompromis med design. Man kan stable flere brevbakker ovenpå hinanden for at skabe en effektiv opbevaringsløsning.
Brevbakkerne kommer i flere modeller med forskellige funktionaliteter og designs, som passer til ethvert behov. Uanset om man har brug for at organisere arbejdspladsen, hjemmet, eller skolen, kan brevbakkerne gøre en forskel. Det har derfor aldrig været nemmere at få organiseret arbejdspladsen. Med en god struktur med brevkurvene kan man holde styr på sine vigtige breve og papirer.

Brevbakker med et ergonomisk design

Vi tilbyder brevbakker med et ergonomisk design. Rummene har huller til fingrene, hvilket gør, at hver bakke nemt kan trækkes ud, når man vil placere dokumenterne i dem. Takket være håndtaget er de også nemme at tage med og flytte rundt på.
Et struktureret kontor bidrager til mere effektivt arbejde. Takket være det stilrene design på alle vores brevbakker, kan de nemt integreres i de fleste indretninger. Alle vores brevbakker er lavet med kvalitetsmaterialer og står stabilt på overfladerne.
Man kan desuden vælge at skrive navne på hver hylde, så man altid ved, hvad der er i de forskellige rum. På denne måde har man altid styr på, hvor tingene er, når man har brug for dem. Ingen arbejdsplads er komplet uden brevbakken som skrivebordstilbehør. Man kan placere den ved siden af skrivebordslampen, et par små planter eller computeren for at skabe en hyggelig atmosfære. Det er helt op til dig!