Kabelbokse i hvid, sort og sølv

På arbejdspladser, hvor der arbejdes på computere og andet elektronisk udstyr, kan der være mange kabler. Kabler til printere, servere, strømforsyninger, storskærme og mange andre ting. Det ser ikke pænt ud, når kablerne ligger og roder, og da kan man benytte sig af en kabelboks til at skjule kablerne.
I en kabelboks kan kablerne gemmes væk, og dels er de af vejen, så man ikke falder i dem, men herudover er det også en måde at få kontoret eller konferencerummet til at fremstå præsentabelt og professionelt.
Hos AJ Produkter kan du købe kabelbokse, så du kan gemme kablerne væk. Hvid er en klassiker, når det gælder kabelbokse, og hos os kan du købe en hvid kabelboks til at skjule dine kabler.

Boks til kabelopbevaring – skjul kabler, strømskinner og adaptere

En kabelboks er, som navnet antyder, en boks til opbevaring af kabler, strømskinner og adaptere, så de ikke ligger i vejen og heller ikke roder og giver et sjusket indtryk.

Kabelboks skjuler til bord, væg eller gulv

En kabelboks kan man sætte på skrivebordet bag ved computerskærmen eller man kan have den stående på gulvet. Det kan også være en mulighed at hænge boksen op på væggen, men mange vælger at have den stående på gulvet.

Smart stikdåse til kontoret – eludtag og kabelboks i én

Hos AJ Produkter finder du ikke kun kabelbokse men også stikdåser til kontoret. Her er der flere forskellige indgange som kan passe til eksempelvis storskærmen i konferencerummet. Nogle stikdåser kan fungere som både eludtag og kabelboks i den samme løsning, hvilket kan være utroligt praktisk på et kontor eller i et mødelokale.

Multifunktionelt elpanel til montering i bord, skab, væg m.m.

I konferencelokalet, hvor det kan ske at mødedeltagerne skal kunne tilgå deres bærbare computere, kan det være hensigtsmæssigt med et elpanel, der kan monteres i selve mødebordet, så deltagerne kan få strøm til deres computer eller tilslutte computeren til storskærmen og vise emner, man har liggende på sin egen pc.
Et multifunktionelt elpanel kan også være relevant at montere i et skab eller på en væg, og hos AJ Produkter finder du et bredt udvalg af elpaneler.
Se vores sortiment af kabelbokse, stikdåser og elpaneler her på siden og bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling. Har du spørgsmål til vores produkter er du velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i chatten.