Værkstedsborde

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Værkstedsborde i høj kvalitet

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af værkstedsborde, som er en praktisk løsning til opbevaring på værkstedet, lageret o.l. Værkstedsbordene er i høj kvalitet og kan holde til brug i selv de mest krævende miljøer. Derfor garanterer vi også 7 års garanti på alle produkter. Vi lover derudover hurtig levering, let montering, konkurrencedygtige priser og 14 dages returret!

Vælg et værkstedsbord med skuffer for masser af opbevaringsplads

Har du brug for opbevaring af værktøj og andre redskaber? Så er vores værkstedsborde med skuffer et oplagt valg. De fleste af vores modeller kommer med skuffer – og flere af dem endda både med skuffer og skabe. Både værkstedsborde, skuffer og skabe kan fås i forskellige størrelser, så det er nemt at finde et, der passer til dine behov. Der er ovenikøbet mulighed for at låse skuffer og skabe, så du trygt og sikkert kan opbevare dit værktøj og andre arbejdsredskaber i værkstedsbordene. Har du andet end værktøjet, der også gerne skal opbevares sikkert? Så har vi flere værdiskabe, der kan passe på dine vigtigste ejendele. Du kan også finde værkstedsborde med tavler til værktøj, der giver hurtig adgang til dine vigtigste redskaber. Disse tavler sælges separat, så du kan sammensætte det rette bord med den rette tavle. Det gør, at du har et hav af muligheder for at finde lige netop det, du leder efter. Kontakt os gerne for vejledning til, hvordan du kan skabe det bedste bord for dig.

Mere fleksibilitet med et værkstedsbord med hjul

Alle vores værkstedsborde kommer med hjul, der gør, at du nemt kan rykke rundt på dem alt efter, hvor du har brug for det. Det øger fleksibilitet på arbejdspladsen, og kan være med til at gøre din arbejdsdag mere effektiv, da du slipper for at gå frem og tilbage efter dit værktøj. Derudover kan det minimere rod, så arbejdspladsen bliver både mere overskuelig og sikker. Er du derimod på udkig efter et bord, der skal stå fast et sted, så har vi også et stort udvalg af arbejdsborde og pakkeborde – med blandt andet hæve sænkefunktioner.

Værkstedsbord med hylder til let opbevaring

Det kan være rart at have et sted, hvor man lige kan lægge sine ting fra sig mens man arbejder, uden at det skal pakkes helt væk. Derfor har alle vores værkstedsborde også en solid bordplade øverst – men nogle gange er det stadig ikke nok plads. Flere af bordene i sortimentet er derfor også udstyret med hylder – enten åbne eller inde i skabe. De åbne hylder er perfekte til at lægge værktøj eller andet undervejs i arbejdet, mens dem inde i skabene hjælper med at holde orden. For at undgå der ikke går rod i den på hylderne, kan du supplere med små smarte opbevaringskasser. Justér let højden på hylderne alt efter indhold og eventuelle kassers størrelse.

Et værkstedsbord fra AJ Produkter kan lette arbejdet

Ved at finde et bord der passer til dit værksted og opgaver, sørger du for, at du og dine medarbejdere har alt, hvad I skal bruge til at udføre deres arbejde så effektivt som muligt. I vores store sortiment er der et hav af muligheder i forhold til størrelser, skuffer, skabe og hylder. Med et værkstedsbord fra AJ Produkter får du derfor et bord, der kan passe ind i de fleste arbejdsmiljøer – også de mere krævende. Vi er klar til at hjælpe og guide dig til det bedst mulige værkstedsbord, der kan dække dine behov. Bestil eller kontakt os i dag og få leveret dit nye bord hurtigt.