Solide metalkasser med låg

Vores robuste metalkasser er lavet i aluminium, hvilket gør dem slidstærke og langtidsholdbare. Metalkasserne kommer med låg, som sikrer indholdet ved transport. Metalkasserne kan udstyres med lås ved tilkøb for ekstra sikkerhed til at beskytte værdifuldt indhold. Takket være det slidstærke materiale er vores metalkasser særligt velegnede til opbevaring i byggeri og industrierhverv.
Metalkasserne kommer i flere forskellige størrelser. Vores lille metalkasse kan bruges til opbevaring af mindre redskaber eller materialer. Derudover tilbyder vi også en mellem– og stor størrelse til behov for yderligere opbevaringsplads. Metalkasserne tåler både høje og lave temperaturer og er desuden korrosionsresistent.
Metalkasserne kommer i et flot sølvmateriale, der giver kassen et pænt og simpelt udtryk. Farverne er klassiske og kan derfor indgå i næsten hvilken som helst type indretning. Takket være hjørnebeskytterne er kassen robust og resistent mod hård behandling.

Metalkasser til flere typer opbevaring

Metalkurven er perfekt til brug på arbejdspladser i industri, byggeri og lignende typer arbejdsmiljøer. Opbevaring af materialer bliver let med en metalkasse fra AJ Produkter. Der er flere størrelser med varierende pris, hvilket gør, at man nemt kan finde den kasse, der passer til ens behov.
Uanset om man har brug for opbevaring på byggepladsen, værkstedet eller på lageret, er opbevaringskasserne en perfekt løsning. Med deres slidstærke egenskaber og temperaturresistens, har man en metalkasser, der kan holde meget længe og bruges til opbevaring af mange forskellige typer indhold.

Robuste metalkasser til ethvert behov

De robuste metalkasser kommer i kvalitetsmaterialer og er udstyret med hjørnebeskyttere og låg for maksimal resistens. Har man brug for et ekstra lag sikkerhed kan låse tilkøbes. Metalkasserne sørger for at opbevare materialer sikkert og forsvarligt.
Metalkasserne kan kombineres i flere forskellige størrelser for flere opbevaringsmuligheder. De forskellige størrelser gør desuden, at maksimumbelastningen på kasserne varierer. Den enkelte kasses maksimumbelastning er oplyst på den enkelte metalkasses produkttekst. Vær desuden opmærksom på vægtforskellen ved køb af forskellige størrelser, da dette kan variere fra model til model.