Gør dine paller mobile med en pallevogn

Europaller er praktiske i sig selv, men med en pallevogn kan du få endnu mere glæde af dem. En pallevogn gør det let at flytte pallen rundt i lokalet og gør at du endda kan bruge dine europaller som et alternativt arbejdsbord. Du kan også bruge en pallevogn til flytning og opbevaring af paller, idet vognen vil gøre det meget lettere at flytte pallerne rundt. Se vores forskellige typer pallevogne her på siden og find netop den, der passer dig.

Pallevogne til europaller

Vores pallevogne passer til almindelige europaller og er lavet i yderst slidstærk kvalitet. Vognene er produceret i robust stål, hvilket gør at de kan bære en høj vægt. For at gøre det let at manøvre pallevognene rundt, er de udstyret med stødabsorberende drejehjul, som kan fås både med eller uden lås. På den måde kan du låse vognen, så den ikke rykker sig ved læsning.

Korrekt arbejdsstilling med fleksibel pallevogn

Skal du bruge din pallevogn som arbejdsbord, så kan det godt betale sig at vælge en af de mere fleksible typer. Disse pallevogne kan indstilles i højden, hvilket gør det muligt at skabe den mest optimale arbejdsstilling i forhold til din egen højde. Højden indstilles nemt og hurtigt ved hjælp af splitter. Har du brug for et hvil fra din stående arbejdsstilling, så kan vi anbefale voge ståstøttestole, eller arbejdsstole, som også er en god supplering til værkstedet.

Tilbehør til din pallevogn

For at få endnu mere ud af din pallevogn, kan du tilkøbe ekstra tilbehør, som giver endnu flere muligheder. Du kan eksempelvis tilføje en under-hylde, som gør det muligt at opbevare endnu mere på vognen. Du kan f.eks. bruge den til at opbevare kasser eller værktøj, som du skal have med dig rundt. Til selve pallerne finder du en hel kategori med tilbehør, som du kan tilføje til dine europaller. Tag et kig og få endnu mere ud af dine paller og pallevogne.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe