Derfor bør købe du kompressorer hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter har vi et udvalg af professionelle kompressorer til både de mindre og større værksteder. Alle vores kompressorer er driftssikre og har lange levetider og giver derfor værdi for pengene. Lever kompressorerne ikke op til den lange levetid, er du sikret med 7 års garanti, der gør, at vi tilbyder en ny kompressor uden beregning.

Professionelle kompressorer til værkstedet

Med en kompressor bliver hverdagen på værkstedet og dine gør-det-selv-projekter nemmere. Du kan f.eks. bruge kompressorer i forbindelse med pumpning af dæk, til en søm- eller blæsepistol samt sprøjtemaling. Der er mange muligheder, og derfor er en kompressor en rigtig god og effektiv investering til både store og små værksteder – samt hobbyværksteder derhjemme. Find din nye kompressor her – vi har flere størrelser og masser af tilbehør og andet værktøj at vælge imellem.

Hvor meget luft skal kompressoren holde til?

Når du skal beslutte dig for, hvilken kompressor du skal vælge, er der flere faktorer, som er gode at overveje. Først og fremmest skal du se på, hvad kompressoren skal bruges til: hvilket lufttryk og luftmængde kræver dit værktøj som f.eks. søm- og blæsepistol? Disse mængder er ofte angivet på selve værktøjet. Og så er det en god idé at vælge en kompressor, der har lidt større kapacitet end dit umiddelbare behov. Så er du sikker på, at du får en kompressor, du kan bruge – og ovenikøbet kan det være, at du skal bruge flere stykker værktøj på en gang, hvor du har behov for mere luft.

Vælg en lille kompressor for fleksibilitet i arbejdet

I vores udvalg finder du kompressorer i flere størrelser: Fra den lidt mindre model, som er let håndterlig og transportabel til den større udgave, som sikrer god drift og kapacitet. Har du ikke det største kompressorbehov, kan en lille model med en 20 liters lufttank, være en passende størrelse. Alle vores kompressorer er transportable, men den mindste model er tilkoblet et stativ, der gør, at den kan transporteres liggende og dermed bliver utrolig nem at rykke rundt på. Det kan f.eks. være rart, hvis du skal bruge kompressoren forskellige steder i værkstedet, på byggepladsen o.l. Har du brug for transportere andre ting rundt på værkstedet? Så har vi også flere forskellige vogne og hjul, der kan lette transporten.

Bestil din kompressor hos AJ Produkter i dag

Har du styr på hvilken kompressor, du skal vælge, så kan den let bestilles hjem her fra hjemmesiden. Er du i tvivl eller har spørgsmål til andet, så er du velkommen til at kontakte os for personlig hjælp. Vi sidder klar ved vores online chat alle hverdage mellem 8:00 – 16:00 mandag til torsdag og 08:00 – 15:30 om fredagen. Husk at du også kan finde meget andet til værkstedet her hos AJ. Se f.eks. vores værkstedsborde, opbevaringskasser og arbejdsmåtter.