Skolebænke

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Øg produktiviteten med en skolebænk i høj kvalitet

Lange skoledage på en slidt, gammel skolebænk udfordrer indlæringen hos børn. Det er således vigtigt at skolen sørger for ergonomiske siddemøbler og gode lokaler, der hjælper børnene med at koncentrere sig. Derfor bør du investere i en skolebænk fra AJ Produkter – den perfekte følgesvend i ethvert klasselokale, hvor børnene har brug for at sidde godt, så de kan bevare koncentrationen og lære optimalt på selv lange skoledage.
Vores elevborde er designet til at gøre det mere behageligt for elever at sidde ned længe. Samtidig bidrager de ergonomiske skolebænke til at forhindre rygsmerter, der kan mindske børnenes koncentration og produktivitet. Når eleverne sidder godt, kan de yde deres bedste og lytte efter uden at blive distraheret af smerter og ubehag fra kroppen. Med de rette borde kan du dermed sikre, at undervisning altid er effektiv fra morgen til eftermiddag.

Stort udvalg af elevborde i høj kvalitet til ethvert behov

Hos AJ Produkter finder du et hav af skolebænke, elevborde og pulte i høj kvalitet. Vores borde har simple og traditionelle designs, der kan fås i forskellige træmaterialer og farver såsom bøg og birk samt sort og grå. Bordene er kompakte og designet til at give eleverne en optimal arbejdsoverflade, uden at bordene skal fylde mere end højest nødvendigt.
Derudover er de designet til at give ekstra stabilitet med stel af høj kvalitet. Stellet kan justeres, så det kan tilpasses til den enkelte elevs behov. Ydermere er bænkene fremstillet med plader, der har slidstærke overflader – perfekt til hverdagen med høj slitage og hyppig brug. Med vores udvalg kan du indrette klasselokalet ergonomisk, så børnene altid er godt klædt på til at yde deres bedste i timerne.

Få en skolebænk med justerbar højde og opbevaringsrum

Hos AJ Produkter finder du elevpulte med praktiske rum under bordets overflade. Det gør, at eleverne nemt kan opbevare bøger, noter og mapper. På den måde behøver børnene ikke at bære rundt på unødvendige redskaber i løbet af dagen, da de altid har smart og praktisk opbevaringsplads lige ved hånden.
Rummet kan bruges til at opbevare og sortere skriveredskaber såsom blyanter, kuglepenne, viskelæder og linealer. Ved at have opbevaringsmuligheder til rådig lige ved hånden, kan eleverne hurtigt og effektivt komme i gang med skoledagen og skifte mellem nødvendige skoleredskaber, når der er brug for det. Alt sammen ud at skulle bruge tid på at rode i deres skoletaske efter deres penalhuse eller skoleredskaber.

Praktiske lydabsorberne elevborde for bedre arbejdsmiljø

I et miljø som skoler kan støj nemt forekomme. Det mindsker koncentrationsevnen og sænker effektiviteten af undervisningen. Derfor kan de være en god ide at investere i vores borde med lydabsorberne egenskaber. Med disse borde kan du skabe ro over klassen og sikre et mere koncentreret miljø for børnene. Se vores udvalg af lydabsorberende borde for at skabe det perfekte ergonomiske klassemiljø, hvor både elevernes siddekomfort og lydmiljø er i fokus.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde