Elevborde til klasseværelset

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Elevborde til skoler

Der er mange produkter, som er nærmest essentielle for at en skole kan fungere. Der er diverse opbevaringsmøbler og lyddæmpere som bidrager til et mere behageligt miljø, men dertil er der også de essentielle. Her er elevborde et godt eksempel, da det giver eleverne et sted at sidde og endda opbevare deres ejendele. Derfor er dette noget vi forhandler her hos AJ Produkter, hvor de endda kan købes til fornuftige priser, men alligevel en høj kvalitet. Når man køber elevborde hos os, kan man altså forvente møbler, som fungerer til formålet og kan holde i lang tid.

Justerbare elevborde

I klasselokalet er der ofte mange distraktioner for eleverne, men elevbordene skal ikke være en af dem. De skal være behagelige at bruge og derfor forhandler vi dem i forskellige størrelser og former. Dog kan man altså også købe justerbare elevborde, sådan at eleverne selv kan justere højden. Med disse får man altså et mere alsidigt produkt, som kan bruges af alle. Hvis det ikke passer helt, kan man nemlig blot justere det. Vores justerbare elevborde fungerer meget lig vores hæve-sænke borde, som har samme funktionalitet. Så hvis du allerede er bekendt med disse, kan du altså få en fornemmelse af hvordan disse fungerer. Desuden er det også muligt at købe elevborde med en lille boks, hvori elever kan opbevare skoleting. Disse kan åbnes og lukkes på en nem måde. I henhold til opbevaring er det ikke alt. Mange i udvalget indeholder nemlig 1-2 taskekroge, sådan at man kan undvære elevskabe, da tasker kan hænges her.

Flotte elevborde

Selvom elevborde er et praktisk skolemøbel, er der stadig grund til at købe et pænt. Det betyder nemlig noget for det interne miljø, at der er behagelige omgivelser. Om det så er i henhold til belysning, farver eller ordenen, så gør det en forskel. Særligt på en skole er det vigtigt, da eleverne skal have muligheden for at fokusere på skole uden at blive trætte og udkørte. Det gør måske ikke hele forskellen, men flotte elevborde kan være med til at give elever og lærere et behageligt miljø. Til det formål kan vi anbefale vores elevborde, da disse kommer i forskellige designs og med smukke materialer. Desuden kan de også købes i den ønskede farve, hvilket tillader man kan matche dem med det resterende inventar. Har man f.eks. elevopbevaring i træ, kan man med god grund købe elevborde af samme træsort.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde