Stort udvalg af runde gulvtæpper i farver

I både skoler, institutioner og på arbejdspladser skal gulvet være praktisk i forhold til, at mange skal gå på det, og at det skal være let at gøre rent. Det kan dog være både hyggeligt og akustikforbedrende at have mindre tæpper rundt omkring på strategiske steder, for eksempel i institutionens hyggekrog eller ved en sofagruppe på et kontor, hvor et lille gulvtæppe skaber hygge og atmosfære.
Hos AJ Produkter kan du finde en lang række forskellige gulvtæpper, og her kan du købe både runde og firkantede tæpper i mange størrelser og farver. Her går du ikke forgæves, hvis du er på udkig efter et tæppe til eksempelvis dagplejen eller ungdomsklubben. Også til hjemmet har vi mange tæpper, det kan være værd at tage et kig på.

Runde tæpper med mål Ø200 og Ø300

Især runde tæpper kan være med til at øge hyggen. Et rundt tæppe kan både bruges til at lege på eller som underlag for et sofabord. Også i en entré kan et rundt tæppe være både praktisk og hyggeligt.
Har man et rundt spisebord, er det oplagt med et rundt tæppe med en diameter på 2 eller 3 meter. Omvendt kan et rektangulært tæppe være pænt til et firkantet spisebord, således at formerne passer sammen.
I stuen kan et lyst gulvtæppe være et godt valg, da det er med til at gøre rummet større, og man her som oftest ikke har sko på, der kan efterlade snavs på tæppet. Er der derimod tale om en entré, kan man med fordel gå efter et mørkt eller farverigt gulvtæppe, der både pifter rummet op og hvor snavs ikke ses så tydeligt som på et lyst tæppe.

Køb store og små gulvtæpper til alle rum

Hos AJ Produkter kan du købe små og store gulvtæpper til alle husets rum og til både skole, institutioner og virksomheder. Et flot tæppe i virksomhedens reception giver et godt indtryk og kan være med til at besøgende føler sig velkomne, samtidig med at det værste snavs udefra efterlades på tæppet og ikke i resten af virksomheden.

Bløde gulvtæpper med kort luv

Er der tale om hjemmet eller en institution, kan det være rart med et blødt tæppe. Bløde tæpper hygger og giver en følelse af hjemlighed, og derfor kan et blødt tæppe med kort luv være et godt valg til eksempelvis stuen eller dagplejens hyggekrog.

Gode tilbud på gulvtæpper til billige priser

Hos os kan du købe et væld af forskellige gulvtæpper i god kvalitet og til rimelige priser. Se vores store udvalg af tæpper her på siden og bestil allerede i dag. Uanset om du kunne tænke dig et beige, gråt, sort, grønt, blåt, hvidt, rosa, brunt eller rødt gulvtæppe, så kig dig omkring her på siden og lad dig friste af vores store udvalg.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde