Tæpper og måtter til institutioner

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Stort udvalg af entrémåtter i forskellige mål

Både i skoler og institutioner er entrémåtter og andre måtter uundværlige. Her skal både børn og voksne ind og ud mange gange i løbet af en dag, og for at skåne gulvtæppet er det derfor hensigtsmæssigt med måtter, der kan tage det værste skidt og snavs.
Ikke mindst i vinterhalvåret, hvor man kan få slæbt endog meget sne og sjap med ind, kan det være en fordel med en god, kraftig entrémåtte, der kan suge noget af vandet og man kan tørre sine mudrede sko eller støvler af.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af entrémåtter til skoler og institutioner, og her finder du måtter i mange forskellige mål.

Dørmåtter - måtter til entré i alle størrelser

Dørmåtter kan bruges både indenfor og udenfor, og begge steder kan det være relevant at kunne tørre sine sko eller støvler af, når man har været ud at lege, spille fodbold eller gå tur i skoven, hvor man let kan få beskidte sko.

Legetæppe til baby - sjove aktivitetstæpper til børn

Hos os finder du ikke kun entrémåtter og dørmåtter men også legetæpper til de mindste. Hvis du er på udkig efter aktivitetstæpper til din dagpleje eller institution, så tag et kig på vores produkter her på siden. Her kan du købe et legetæppe til pige eller et legetæppe til dreng. Et legetæppe kan også kaldes en baby måtte eller et legeunderlag til baby, og her er der tale om et tæppe eller underlag, hvor baby kan ligge og lege.

Indendørs små- og store tæpper til alle husets værelser

Vores måtter og tæpper er særdeles velegnede til skoler og institutioner, men også i virksomheden eller i hjemmet kan man have glæde af de forskellige typer af tæpper og måtter i vores sortiment. Vi fører både store og små tæpper, og uanset om du har brug for et tæppe til dagplejen, kontoret eller entréen derhjemme finder du det hos os.

Runde tæpper i flere mål og farver

Men skal man vælge et rundt eller firkantet tæppe? Det afhænger helt af rummet og det øvrige møblement. I stuen kan det være flot med et rundt tæppe under sofabordet, og det samme gælder i spisestuen under et rundt spisebord. I entréen kan det ofte være en bedre løsning med et firkantet tæppe, og hos os kan du købe både runde og firkantede tæpper i flere forskellige farver og mål.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde