Sæt af byggeklodser til babyer og børn

Mange børn holder af at lege med byggeklodser, og netop klodser er ofte noget af det første legetøj, små børn stifter bekendtskab med, når de er store nok til at kunne røre, gribe og sanse. Børn kan få mange timer til at gå med at stable tårne af klodser op, og morskaben vil ingen ende tage, når man skubber til tårnet og alle klodserne falder ned.
Hos AJ Produkter kan du købe sæt af byggeklodser specielt til babyer og små børn, og vi har flere forskellige sæt du kan vælge mellem. Antallet af klodser samt formen på klodserne varierer, og da kan man vælge det sæt, der passer bedst til dagplejen eller institutionen. Byggeklodserne kan dog også bruges andre steder end i institutionen og kan også overvejes til hjemmet eller at have med på ferie eller overnatning hos bedsteforældrene.

Store byggeklodser af skum og blødt bomuldsstof

Til babyer og de helt små børn kan byggeklodser af træ eller plast være for voldsomt, og da er det bedre med byggeklodser af blødt skum og bomuldsstof. Her er der ingen skarpe kanter, og man risikerer ikke at slå sig, hvis nogen skulle finde på at kaste med klodserne.
Selvom klodserne er bløde, er de alligevel faste nok til at man kan bygge tårne og figurer af dem og stable dem i højden. Byggeklodser af skum er altså det ideelle legetøj til babyer og små børn som endnu ikke kan håndtere klodser af hårde materialer.
Til de større børn er byggeklodser af træ eller plastik sagen, for i takt med at man vokser, får man mere og mere styr på motorikken og kan bedre håndtere forskellige objekter. Legoklodser er et hit for alle børn, og i denne danske klassikers fantastiske univers er man garanteret mange timers leg.

Byggeklodser i forskellige farver og størrelser

I vores sæt af byggeklodser finder du forskellige farver og størrelser på klodserne. Både former og farver stimulerer børnene og motiverer til sjov og leg og kan endda indgå i en læringssituation, hvor man for eksempel skal lære, hvad farverne hedder, at tælle eller hvad de forskellige former hedder.
Se vores udvalg af bløde byggeklodser til babyer og små børn her på siden og bestil allerede i dag. Vi står klar til at pakke og sende dine varer, og skulle du have spørgsmål til vores byggeklodser eller andre af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Gå ikke glip af disse kategorier

BoldbassinerLegetæpperSækkestoleHavemøbler