Karruselreoler til magasiner, tidsskrifter, bøger og andet

Som bruger af biblioteket tænker man sjældent over møblerne, men når man skal indrette biblioteket, er det en anden sag. Her skal der skaffes en lang række forskellige møbler til bøgerne, og her er der ikke tale om almindelige bogreoler som dem, man har derhjemme, men specifikke biblioteksmøbler.
En af de ting, der er brug for på biblioteket, er en karruselreol. Med en karruselreol kan man dreje den smalle bogreol og se på bøgerne i den. Denne type reol sparer plads og giver mulighed for fleksibilitet i indretningen af biblioteket, da reolen let kan flyttes rundt og placeres, hvor det nu giver mening.
Også reoler til tidsskrifter må der til, for disse kan ikke sættes ind i reol som en bog kan. Tidsskifter skal stå på en smal hylde, hvor bladets forside er synlig, så interesserede læsere straks kan se, hvad der er tale om. Reolerne til tidsskrifter kan også bruges til at udstille eksempelvis nye bøger eller bøger indenfor et specifikt tema, således at de besøgende får øje på bøgerne og måske får lyst til at låne dem med hjem.

Bogreoler til biblioteker på skoler og institutioner

Selvom bibliotekerne i årenes løb har gennemgået en stor udvikling og ikke i samme omfang som tidligere var et sted, man gik hen og lånte bøger, er det dog stadig bøgerne, det handler om på biblioteket, og her må der bogreoler til.
Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af bogreoler specifikt til skoler og institutioner, så gå op opdagelse og find de biblioteksmøbler, der passer til jeres behov.

Biblioteksreoler- og karuseller til opbevaring af bøger

Vi fører både biblioteksreoler og karuseller, så uanset om du skal indrette eller opfriske skolebiblioteket eller institutionens boghjørne finder du alt, hvad du skal bruge hos AJ Produkter, når det gælder opbevaring af bøger. På et bibliotek er der behov for flere forskellige typer af opbevaring af bøger, magasiner og andre medier, og du finder dem alle hos AJ Produkter.

Enkeltsidet og dobbeltsidet bogreoler til skole- og institutions brug

I vores sortiment finder du flere typer af bogreoler. En reol, der skal stå op ad en væg skal være enkeltsidet, mens en fritstående reoler, der skal kunne tilgås fra begge sider, skal være af den dobbeltsidede slags, og begge typer finder du hos AJ produkter. Du behøver altså kun at handle et sted, og det kan være meget værd, når der skal indkøbes inventar til skolebiblioteket eller daginstitutionen.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde