Materialeskabe

Stort udvalg af materialeskabe i træ og laminat

I skolens klasse- og undervisningslokaler er der behov for opbevaring, for både i grundfagene som dansk og matematik kan der være behov for plads til forskellige papirer og effekter, men særligt i de kreative fag som billedkunst og håndarbejde skal der være plads til materialer, der skal bruges i undervisningen.
Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af materialeskabe, og vores sortiment indeholder skabe i træ såvel som laminat. Gå på opdagelse og find de skabe, der passer til lige netop jeres behov. Vi har meget at vælge mellem, så du kan helt sikkert finde et materialeskab der passer til det, I skal bruge det til og på den måde skabe den optimale opbevaring for jer.

Vælg mellem højt og lavt materialeskabe til opbevaring

Hos os finder du både høje og lave materialeskabe, og der er dermed mulighed for at indrette undervisningslokalet, så det passer perfekt til den enkelte situation. Et lavt materialeskab kan være praktisk til mindre elever, der ikke kan nå de øverste hylder i et højt skab, og samtidig kan man bruge overfladen af et lavt skab til at lægge ting fra sig på eller måske udstille emner fra billedkunst.
Omvendt kan et højt skab være praktisk til opbevaring af effekter, som eleverne ikke nødvendigvis bør have adgang til, men som en voksen skal håndtere, og da kan man altså overveje et højt materialeskab. I lave såvel som høje materialeskabe kan der opbevares materialer som eksempelvis karton, maling, stof, ler, værktøjer og en lang række andre ting, der bruges i undervisningen.

Materialeskabe med skuffer og hylder

I de kreative fag benyttes en lang række forskellige materialer af varierende former, størrelser og kvaliteter. I mange tilfælde kan det derfor være hensigtsmæssigt at vælge et skab, der er inddelt i rum ved hjælp af skuffer og hylder. I skufferne kan ligge mindre stykker værktøj eller ark med karton, og på hylder kan man eksempelvis opbevare større emner eller værktøj.

Skabe til opbevaring af materialer på institutioner

Også i institutioner som børnehaver og fritidsordninger kan det være aktuelt med et materialeskab eller måske flere til opbevaring af de forskellige ting, der skal bruges til institutionens aktiviteter med børnene. Her er det vigtigt at tingene har deres pladser og at det er let at finde det, man har brug for. Netop derfor kan det være værd at overveje et materialeskab, der er skabt til netop skole og institution.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde