Derfor skal du købe højstole hos os

Hos AJ Produkter går vi meget op i både funktionalitet og kvalitet af vores produkter – og altid til konkurrencedygtige priser. Vi har et bredt udvalg af højstole til de mindste, så hvis du har brug for en eller flere højstole til institutionen, så gå på opdagelse i vores store sortiment her på siden. Vi giver 7 års garanti og tilbyder 14 dages returret. Derudover lover vi hurtig levering, montering og god service!

Højstole til børn

Højstole er en nødvendighed ved måltider derhjemme såvel som i pasningstilbud til de mindste. I AJ Produkter er vi specialiseret i produkter til arbejdspladser, også institutioner, og tilbyder derfor også flere forskellige højstole til børn. Så uanset om du har brug for en højstol til de allermindste med bøjle og armlæn eller blot har brug for en junior højstol med hævet sæde, så finder du det her hos os. Når du skal finde den rette højstol, er det oftest barnets alderen, der er afgørende for, hvilken model du skal bruge. Andre faktorer som højde og individuelle behov er dog også væsentlige at tænke ind i valg af stol. For at være helt sikker på at højstolen er den rigtige, kan du finde informationer om de enkelte stole ud for produktet. Find også et stort udvalg af forskelligt legetøj til institutioner her på hjemmesiden.

Højstole med eller uden armlæn

Til helt små børn er det naturligvis nødvendigt med mere støtte fra højstolen end ved de lidt ældre børn. Vi har flere højstole med både bøjle, armlæn og justerbar fodplade, der kan sikre at børnene sidder sikkert i stolen uanset hvilket formål, den anvendes til. Til de lidt ældre børn, der ikke behøver den samme støtte til at sidde, tilbyder vi også stole uden bøjle. Her er det blot at vælge, om modellen skal være med eller uden armlæn. Men det er selvfølgelig ikke kun børnene, der skal sidde godt. Derfor har vi også flere stole til dig, der arbejder med børn – se f.eks. vores udvalg af sadelstole, som sikrer god ergonomi og bevægelighed.

Vælg en højstol, der kan vokse med barnet

Alle vores højstole til børn kommer med justerbare fodstøtter. Det giver børnene en mere behagelig siddestilling og en længere levetid for stolene, når de kan vokse i takt med børnene. Her er det blot at overveje, hvilken fodstøtte det skal være. Flere af vores højstole har en relativ smal fodstøtte – det kan være smart, hvis I har mange højstole eller er begrænsede på plads. Er der derimod færre børn og stole – fx i en dagpleje – så kan vores modeller med en bredere fodstøtte måske være svaret. Den brede fodstøtte muliggør nemlig også at børnene kan stå sikkert på den, hvilket gør den velegnet til flere formål udover spisning – f.eks. kreative projekter ved bordet.

Bestilt nemt her på ajprodukter.dk

Har du styr på hvilken eller hvilke højstole, du har brug for, kan stolene nemt bestilles her fra vores hjemmeside. Se på produktsiden for de forskellige stole, om de er på lager, eller hvornår den forventede levering er. Har du brug for hjælp til bestilling eller andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller i vores chat her på hjemmesiden. Her sider vi klar til at besvare alle hverdage mellem 8-16.

Gå ikke glip af disse kategorier

Leg & bevægelseSadelstoleBorde