Holdbare og komfortable kantinestole

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Kantinestole til skole og institution

Til dagplejer, skoler og andre institutioner kan vi være behjælpelige med kantinestole. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af netop det, hvilket giver muligheden for at vælge de helt rigtige. De kan købes i mange størrelser, former og farver. Så hvis kantinen allerede har en gennemgående stil, eller måtte have specifikke behov, kan vi altså tilbyde kantinestole til behovet. Der er høje krav til møbler og inventar, som skal bruges i institutioner. De skal kunne håndtere at bruges ofte og meget. Derved skal de altså være robuste og langtidsholdbare, hvilket vores kantinestole er. Når man køber sine erhvervsartikler her hos AJ Produkter kan man altid forvente en solid kvalitet, som er velegnet til de respektive formål.

Kantinestole til børn

Denne sektion omhandler kantinen til alle institutioner, hvilket også inkluderer børnehaver. Derfor forhandler vi naturligvis også barnestole, som kan bruges til netop børn. Disse kan købes i forskellige størrelser og designs, sådan at du kan finde dem som passer til jeres institution. Desuden er de produceret i nogle materialer som er både flotte og tillader for nem rengøring. De glatte overflader gør aftørring og rengøring heraf til en leg. Der er endda mange muligheder indenfor valg af materiale, men fælles for alle er naturligvis de er lavet specielt til at gøre sig i kantiner. Her kan du vælge stilrene barnestole i massiv birk, men også de helt simple i plastik. Flere af disse er endda UV-resistente, hvilket betyder de kan bruges udendørs såvel som indendørs. Derved kan de altså bruges som udendørsstole i kombination med udeborde.

Få bedre hygiejne i kantinen

Som bekendt er en af de helligste opgaver, indenfor restauration og opretholdelse af kantine, rengøring. Det er nemlig vigtigt, at man opretholder et sundt miljø, da netop disse er udsatte områder. I modsætning til andre dele af institutionen bliver der nemlig indtaget mad og drikke her regelmæssigt. Derfor er der stor lejlighed for bakterieopbygning, men samtidig er det også stedet hvor hygiejnen er vigtigst. Elever, børn eller hvad det nu måtte være, spiser her og hygiejnen skal derfor være i top. Til dette, er det essentielt med møbler og inventar, som er lavet til at være nem at rengøre og materialer hvor bakterier ikke ophobes. Med de kantinestole du finder her på siden, kan du forvente netop hygiejniske løsninger. De er nemlig produceret i gode materialer og kommer med glatte overflader som nemt kan aftørres.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde