2-personers sofaer i mange farver

Vores udvalg af 2-personers sofaer er stort, hvilket også giver dig muligheden for at vælge mellem mange forskellige farver og designs. Her kan du altså vælge de helt klassiske farver, men også de mere vilde som rød og blå. Derved har man altså muligheden for at købe præcis den sofa, som passer til den skole eller institution hvorpå den skal bruges. Hvis du har lærerskabe og elevopbevaring, som er lavet af træ, kan vi også være behjælpelige med en løsning, som matcher disse. Det er altså vores 2-personers sofa, som har et flot træstel eller fødder af træ. Disse går godt med diverse elevmøbler lavet i samme materiale. Trods sofaer til skole og institution skal være praktiske, må de stadig gerne være nydelige at se på. Her har du heldigvis muligheden for at finde en sofa, som lever op til de mange kvalitetskrav, men også ser flot ud.

2-personers sofaer til skoler

Til en skole eller anden institution kan det være praktisk med sofaområder. Her kan eleverne bruge deres pauser, eller generelt få noget udveksling fra de øvrige skoleaktiviteter. Samtidig er netop 2-personers sofaer også nemme at have med at gøre. De fylder nemlig ikke specielt meget og kommer som en komplet løsning. Således behøver man ikke at købe flere dele. Det står i kontrast til vores modulsofaer, hvor man gerne skal bruge flere dele. Med en 2-personers sofa kan man derimod købe en enkelt og sætte den op enkeltvis. Desuden betyder det også, at det udgør en mere prisvenlig løsning til at opsætte sofaer på en skole, siden det ikke kræver køb af flere dele.

Sofaer som passer til 2 personer

Her på siden finder du vores udvalg af sofaer, som passer til 2 personer. Det er altså derfor vi kalder dem 2-personers sofaer nemlig fordi, at det er antallet de kan bruges af. De fleste af disse indeholder rigeligt plads til brugerne. Særligt på en skole, hvor det som oftest er børn, som benytter sig af dem. Vil man gerne have en 2-personers sofa, som har lidt ekstra plads kan man også købe en 2,5-personers, som er lidt større. Det betyder, at 3 elever nemmere kan bruge dem, uden pladsmangel. Skal man derimod bruge en lidt større kan vi anbefale vores 3-personers sofa, som er lavet specifikt til at have plads til 3 personer.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde