Lænestole til brug på institution

Mangler du en eller flere lænestole til institutionen, er du kommet til det rette sted. Vi forhandler nemlig et bredt sortiment, hvor mulighederne er mange. Her kan man vælge nogle helt unikke lænestole i flotte designs, men også de helt klassiske. Samtidig er der også mange forskellige farver, størrelser og dimensioner at vælge mellem. Til brug på en institution, som skole eller dagpleje, er der fornuft i at købe dem med aftageligt betræk. Med denne egenskab kan man nemlig nemt aftage betrækket og rengøre det efter behov. Det giver et bedre resultat og er mindre omfattende, end hvis man skulle rengøre betrækket mens det stadig sidder på stolen.

Moderne lænestole i flot design

I henhold til moderne lænestole kan vi tilbyde mange forskellige. Faktisk er langt de fleste i vores udvalg lavet i meget moderne designs, som med sikkerhed vil pifte indretningen op. Her kan du tage et kig på vores Smith lænestole, som er lave i højden og med et understel af massivt træ. Er det derimod høje lænestole med egenskaber indenfor lyddæmpning du søger, så kan det også findes her. Derved tilbyder vi altså lænestole til de fleste behov, som kan bruges på de fleste institutioner. Design og funktionalitet fejler nemlig ikke noget. Hvis det skal være ekstra pænt, kan vi også være behjælpelige med hjørnesofaer og modulsofaer, som kan bruges i kombination hermed. En lænestol kan godt se lidt nøgen ud, når den står for sig selv. Står den derimod omringet af sofaer, giver det både et flot udseende og en hyggelig stemning.

Mange forskellige lænestole til skoler

I vores sortiment af lænestole til skoler, vil du opleve et ualmindeligt stort udvalg. Vi forhandler nemlig lænestole i alle former og størrelser. Nogle kommer i et helt unikt design, mens andre er helt simple i deres udtryk. Valget heraf afhænger som regel af det resterende inventar på skolen. Er der eksempelvis allerede kontorstole med træben eller lydabsorberende paneler i træ, vil det give mening ligeledes at vælge lænestole med træben. Samtidig er der også spinkle lænestole, såvel som de tunge modeller. Dog kan vi forsikre om, at alle disse indeholder den samme gode kvalitet, man forventer fra AJ Produkter. Vi går nemlig ikke på kompromis med vores produkter, og tilbyder endda altid den bedst mulige pris. Så lige meget hvilken lænestol man vælger, er det ikke kvalitet og funktionalitet man skal bekymre sig om.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde