3 grunde til at et hæve sænkebord kan hæve arbejdsmoralen

3 grunde til at et hæve sænkebord kan hæve arbejdsmoralen

Du undgår en holdning som klokkeren fra Notre Dame…
Er du én af de heldige, der kan tage en hjemmearbejdsdag i ny og næ? Det er en frynsegode, som efterhånden bliver mere og mere almindelig. Eftersom de fleste af os i ét eller andet omfang arbejder online, kan vi nemlig varetage mange af opgaverne derhjemme. 
 
Frynsegoden er dog kun et gode, hvis du har en ergonomisk arbejdsplads i hjemmet. En kontorstol, der kan køres op og ned, er et must, og derudover er et hæve sænkebord altså bare en fantastisk investering. Her får du 3 grunde til, at det avancerede skrivebord hæver arbejdsmoralen. 

1. Det er sundt for kroppen 

Vil du gerne passe bedst muligt på din krop, når du arbejder? Så bør du tage et kig på hæve sænkeborde. De kan nemlig justeres op og ned, så du kan skifte stilling i løbet af arbejdsdagen. På den måde kan du undgå at blive låst i nakke og skuldre - og i værste fald ende ud med en holdning som klokkeren fra Notre Dame. 
 
Det er også en stor fordel, at du kan stå op. Det kan være en kærkommen afveksling fra det stillestående arbejde. Men ikke nok med det, faktisk kan du også øge din forbrænding og forbedre dit stofskifte ved at stå op at arbejde. Du kan altså forbrænde kalorier alene ved at stå op ved dit skrivebord… Vildt, ikke?  

Forebyg overvægt: Stå op på dit arbejde
Et hjemmekontor med et lille hjørne hæve sænkebord

2. Dit kontor bliver ekstra prof 

Udover at et hæve sænkebord er godt for din sundhed, ser det også topprofessionelt ud. Det får dit hjemmekontor til at syne langt mere seriøst, hvilket i sig selv kan højne arbejdsmoralen. Og det kan der være brug for, for lad os bare indrømme, at der skal selvdisciplin til, når chefen ikke er der til at kigge én over skulderen. 
 
Hæve sænkeborde fås i mange forskellige udformninger, så du kan vælge et produkt, der passer ind i din indretning. Hvis du kun har få kvadratmeter til rådighed, kan du vælge et lille skrivebord, fx i målene 120x75 eller 160x80 cm. Har du mere plads, kan du bevæge dig op i størrelser som 160x120, 160x200, 180x180 eller 200x100 cm.  
Hyggeligt hjemmekontor med hæve sænkebord i neutrale farver

3. Du kan finde dit perfekte match 

Fordi hæve sænkebordene er så populære, findes der et hav af dem. Derfor kan du nemt finde dit perfekte, ergonomiske match. På markedet finder du alt fra elektriske hæve sænkeborde og borde med gaspumpe til produkter, som du justerer op og ned ved håndkraft. Der er altså en del forskellige typer at vælge mellem. 
 
Du finder også forskellige prisklasser, så du kan vælge et bord, der passer til dit budget. Det er således helt op til dig, om det er et eksklusivt og avanceret eller et billigt og budgetvenligt hæve sænkebord, der skal pryde dit hjemmekontor.  
 
Uanset om du vælger det ene eller det andet, får du glæde af den smarte hæve-sænkefunktion. Det kan hurtigt hæve arbejdsmoralen, arbejdsglæden og ikke mindst sundheden på arbejdet.

Se vores udvalg af hæve sænkeborde