Købsbetingelser

Introduktion til AJ Produkters købsbetingelser 

Du kan bestille hos AJ Produkter A/S ved at placere din ordre online, ringe til os eller sende os en e-mail. Desuden kan du besøge vores showroom I Albertslund, hvor vores Projektkonsulenter står klar til at hjælpe dig.

AJ Produkter er en international virksomhed, som opererer i flere lande. Via vores webshop ajprodukter.dk, kan du købe produkter til levering inden for Danmarks grænser. For at handle med levering til andre lande, se mulighederne på www.ajgroup.com.
Vi stræber altid efter at levere en fremragende service til alle vores kunder. Brug vores hyppigt stillede spørgsmål samt vilkår og betingelser, for at finde svaret på eventuelle spørgsmål. Alternativt kan du altid kontakte os, så hjælper vi dig gerne.

Der tages forbehold for eventuelle trykfejl i vores katalog. Farveafvigelser kan forekomme, grundet tekniske årsager når kataloget trykkes.

Virksomhedsoplysninger
AJ Produkter A/S
Postadresse og showroom: Roholmsvej 14a, 2620 Albertslund
CVR-nummer: 13503745

Generelt

Når du bekræfter din ordre, forpligter du dig til at betale for de varer, du køber. Ved bestilling indgås en aftale, når du modtager en ordrebekræftelse fra os. En ordrebekræftelse sendes hurtigst muligt til din registrerede e-mail-adresse. Ordrer, der indeholder yderligere oplysninger og / eller anmodninger om en ny kreditgrænse osv., Tager længere tid at behandle. I tilfælde hvor ordren placeres på hverdage efter kl. 16:00 eller på en helligdag, tager det indtil næste arbejdsdag, før ordren behandles, og ordrebekræftelsen sendes. Bestilte produkter forbliver AJ Produkters ejendom, indtil de er betalt fuldt ud. 

Vi forbeholder os retten til at genliste eller annullere ordrer på varer, der er udsolgt.

Priser & betaling

Betaling virksomheder

Kortbetaling eller på faktura. Ret til forudbetaling forbeholdes.
Sidste rettidige indbetalingsdato ved faktura = 20 dage netto efter fakturadato med mindre andet er aftalt.
Såfremt betaling ikke sker inden sidste rettidige indbetalingsdato, påløber der renter på 1,5% pr. måned.

Betaling private 

Salg til private foregår udelukkende ved kortbetaling.

Priser

Vores priser er angivet i danske kroner (DKK) på alle kanaler. På vores hjemmeside kan du nemt justere priserne til at være henholdsvis inkl. eller ekskl. moms.

For produkter, der er en del af forskellige kampagner, gælder priserne i den aktuelle kampagneperiode. Efter modtagelse og bekræftelse af ordren kan prisen kun ændres grundet omstændigheder, som vi ikke har kontrol over (f.eks. forhøjede skatter, valutaændringer osv.) og i tilfælde af åbenlyse unøjagtigheder i den angivne pris.

Generelt
Levering sker i henhold til Incoterms 2010 og vores fragtvilkår følger DAP (levering til gadeplan).
Priserne er gældende ekskl. fragt og moms.
Ret til pris- og konstruktionsændringer forbeholdes.
Farveafvigelser kan forekomme af tekniske årsager.
Sælger forbeholder sig fuld ejendomsret over det solgte,& indtil fuld betaling er sket.
AJ Produkter A/S leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Levering & Fragt

Levering

Vores normale leveringstider på lagerførte produkter er 2-4 hverdage efter bekræftet bestilling.
Leveringen sker med DSV mellem 8.00-16.00 på hverdage og kan kun ske til fysiske adresser og ikke til postbokse. Vi leverer det meste fra vores lager i Halmstad, men få produkter bliver sendt direkte fra vores leverandør. Datoen for afsendelse finder du i din ordrebekræftelse.

Ønskes levering uden kvittering (stilles i carport m.v.), sker dette for egen risiko. Ønskes dette bedes det skrevet som kommentar under linket "Mærk din faktura, gods eller ordre" ved bestilling.

Levering sker i henhold til Incoterms 2010 og vores fragtbetingelser følger DAP (levering til gadeplan).
Bed om tilbud ved bestilling (f.eks. indbæring/opbæring).
AJ Produkter A/S leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Synlige skader eller forsvundet gods skal anføres direkte på fragtbrevet og der skal kun underskrives med forbehold.
Skjulte skader skal anmeldes omgående til AJ Produkter, dog senest 5 dage efter modtagelse af ordren, ellers bortfalder retten til erstatning.
Det er vigtigt at tælle antal colli og tjekke med fragtbrevet, at antallet stemmer overens, inden der kvitteres for modtagelsen.
Det er kundens ansvar, at man modtager det antal colli, som der kvitteres for på fragtbrevet. Mangler der colli, skal det påføres fragtbrevet, inden man kvitterer for modtagelsen.

Fragt

Vores fragtpriser er følgende både når der bestilles online på websitet og gennem telefonisk kontakt:

Ordreværdi ekskl. moms Fragtpris
0.-1.500 kr. 150 kr.
Større end 1.500 kr. 10% af ordreværdi
Over 10.000 ved alle bestillinger 0 kr.


Indbæring & montering

Indbæring

Vores levering sker til gadeplan. Ønsker du Indbæring af købte produkter, så kan dette tilkøbes mod ekstra betaling. Kontakt os for at høre nærmere og for at lave en aftale om indbæring.

Montering

De fleste af vores produkter leveres usamlet og skal derfor monteres inden brug. Har du brug for hjælp til montering, så samarbejder AJ Produkter med montører over hele landet, som kan være behjælpelige med at samle de produkter, du har bestilt hos os. Kontakt vores kundeservice for pris og booking.

Reklamation & Retur

Garanti

Hos AJ Produkter er det vores mål at sikre din tillid til de produktvalg, du træffer hos os. Vi giver mindst 7 års garanti* på alle produkter i vores sortiment, undtagen forbrugsvarer. I de tilfælde, hvor producenten af et specifikt produkt i vores sortiment tilbyder en længere garanti, tilbyder vi naturligvis de samme vilkår til dig. 
  
Garantien dækker funktions- og fabrikationsfejl, der opstår i garantiperioden. Den gælder ikke for fejl, der skyldes normal slitage eller hvis du selv ændrer produktets funktion og udseende. 
  
Hvis du ønsker at indgive en klage vedrørende dit produkt, bedes du straks kontakte os på info@ajprodukter.dk. Efterfølgende vil vi afklare, om problemet er dækket af garantien. Hvis det er tilfældet, vil AJ Produkter levere reservedele eller erstatte produktet med et identisk eller tilsvarende. 

*7 års garanti gælder kun produkter købt efter november 2021

Returnering ved fortrudt køb

Erhverv
Som erhvervskunde (faktureret til cvr-nummer) har du returret inden for 14 dage på varer, der ikke fuldt ud lever op til dine forventninger. Dette gælder dog ikke ved køb af flere enheder pr. produkt. Ved køb af flere enheder beder vi dig først bestille en prøve. Returretten gælder ikke ved specialfremstillede varer eller bestillingsvarer, som ikke indgår i vores sædvanlige sortiment.

Privat
Som privatkunde har du 14 dages fortrydelsesret, regnet fra den dag, du modtager varen.

Returforsendelse

  1. Ring til os og meddel, at du ønsker at sende varen retur. Opgiv venligst kunde- og ordrenummer.
  2. Vi booker og betaler returfragten ved brug af vores speditør.
  3. Varen skal være i original emballage.
Vi erstatter ikke skader, du som kunde selv er årsag til, eller synlige transportskader, som skal anmeldes til chaufføren ved modtagelse.

Tilbagebetaling

En tilbagebetaling foretages altid til det anvendte kort eller en bankkonto. Dette sker normalt inden for 14 arbejdsdage fra det tidspunkt, hvor vi har modtaget en besked fra dig, eller har modtaget og godkendt din returnering.