Udendørsmiljø

Skab et behageligt udendørsmiljø

Siden 1975 har AJ Produkter fokuseret på at blive den førende postordre virksomhed indenfor kontormøbler, konferencemøbler, lagerinventar og meget mere. Vi er forpligtet til at give virksomheder produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produkter, der er elegante, holdbare og hjælper virksomheder med at udføre deres funktioner mest optimalt. Vores sortiment er stort og det gør, at vi kan servicere andre virksomheder bredt, når det kommer til indretning. Sortimentet omfatter et stort udvalg af produkter til at forbedre virksomhedens udendørsmiljø. Det er vigtigt, at udendørsmiljøet er behageligt og giver et godt første indtryk af virksomheden.

Få styr på affaldet udenfor

Sørg for, at udendørsarealet er stort nok, og har mange affaldsbeholdere og askebægre, så affald og cigaretskod ikke ender på jorden og ligger ved indgangen. Det er både til gene for medarbejdere og gæster og sender et rigtig dårligt signal. I nogle tilfælde kan det være en god idé også at placere dem uden for bygningen. Vi tilbyder en bred vifte af affaldscontainere og askebægre i forskellige designs, størrelser og materialer. Vi har både slanke, vægmonterede modeller til store og små løsninger, så de passer dit behov. Det kunne også være en idé at få et rygeskur, der beskytter rygere mod regn og vind, hvilket skaber et behageligt udendørs miljø for ikke-rygere ved at begrænse spredningen af røg.

Gør plads til cyklen på arbejdspladsen

En god cykelparkering bidrager også til et behageligt udendørs miljø og opmuntre medarbejdere til at cykle på arbejde. Og sundere medarbejdere er lige med mere produktive medarbejdere. Vores cykelstativer giver plads til op til seks cykler pr. stativ. Vælg mellem jordstående og væghængte modeller. Vi har også cykelgarager, der beskytter både cykler og ryttere mod regnen. Glem ikke at vedligehold udendørsmiljøet i løbet af vinteren, så det er nemt at kunne frem med cyklen. Det er vigtigt at sørge for en fod snerydning på parkeringspladsen og veje, for eksempel med en plov eller en saltspreder. Husk også indgange, trapper, smågange og andre steder, hvor der er risiko for at mennesker glider. Det kan være nyttigt at placere en sandboks med sand eller grus i, i nærheden af bygningen, så det er nemt at få fat på og sprede ud.

Ekstra tilbehør til udendørsmiljøet

Vi tilbyder også postkasser så du let og sikkert kan få din post leveret. Postkasserne leveres i to størrelser, så du kan vælge ud fra dit behov. De tåler barske vejrforhold og den store har 10 års garanti mod rustgennemtæring. Ud over postkasser tilbyder vi også presenninger i mange forskellige størrelser. Fra 3x5 meter til 8x10 meter. Så der burde helt sikkert være en størrelse til dig. Fuldend dit udendørsmiljø med produkter herfra.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke