Sådan vælger du den rigtige opbevaring til kontoret

Gennemtænkt opbevaring gør ikke kun livet lettere, men hjælper også med at gøre hele kontormiljøet meget pænere. Men hvordan vælger du den rigtige? Hvilke muligheder har du? I denne opbevaringsguide gennemgår vi nogle punkter, der kan være gode at tænke på, når det er tid til at købe opbevaringsskabe til kontoret. 

 Alle virksomheder har brug for opbevaring. Så er det heldigt, at opbevaringsmøbler passer i de fleste miljøer og åbner muligheder for møblering – de er for eksempel perfekte som rumdelere. Hvis du har svært ved at vælge mellem åbne reoler og opbevaringsskabe kan det være et godt alternativ at blande. Dermed kan du skjule dokumenter og papirbunker og vise ting, der er pænere at se på, såsom bøger og pyntegenstande. Hvis du vælger opbevaring, der er en del af en serie, kan du kombinere høje og lave møbler og stadig skabe en ensartet stil på kontoret. 

Opbevaring med forskellige udtryk 

Laminatskabe er et både funktionelt og prisbilligt alternativ til kontoret. Materialet er vedligeholdelsesfrit, overfladen er glat, ridsefast og vandafvisende, hvilket gør disse skabe velegnede i mange sammenhænge. 

Skabe i finér har en tynd overflade af træ, der giver et solidt udtryk og hæver kontormiljøets klasse. Da materialet er levende, får skabene et elegant udseende med naturlige ændringer i overfladen.

Pulverlakerede metalskabe er ekstremt slidstærke og egner sig i miljøer, hvor det forventes, at slitagen er stor. Disse skabe har ofte en høj belastningskapacitet pr. hylde og er et glimrende alternativ til f.eks. arkivrum.

Åbne reoler fås i forskellige størrelser, materialer og udgaver. En åben opbevaring passer ind i de fleste miljøer og er perfekt til fremvisning af ting, du er stolt af.

Alternative dørtyper 

Almindelige døre giver dig et godt overblik over hele indholdet.

Skydedøre er et perfekt alternativ i trange rum.

Jalousidøre kan skydes helt væk og du undgår samtidig døre, der går ud i rummet. 

Få en god lås

Vil du holde uvedkommende ude? Vælg nøglelås, hvis du vil holde indholdet for dig selv. Med en elektronisk kodelås kan flere personer have adgang til skabet – uden besværlig nøglehåndtering.

Tænk på indretningen 

Hvis du vælger skabe med justerbar indretning bliver det lettere at tilpasse indretningen efter dine behov, for eksempel med ekstra hylder og smarte indsatser. For at øge funktionen kan du også komplementere med opbevaringskasser og tidsskriftssamlere, der gør det nemt at sortere – og finde – ting, du vil gemme.  

Stort eller lille, højt eller lavt

Hvis du har masser af plads kan flere lave skabe på række være et flot alternativ til et højt skab. Dermed får du også ekstra plads til planter og andre indretningsdetaljer. Er gulvpladsen begrænset, kan løsningen være at bygge til i højden. Du kan for eksempel placere to skabe oven på hinanden eller montere åbne hylder over skabet op til loftet – mulighederne er mange.