Skabe med skydedøre

Guide til kontoropbevaring

Hvad man skal overveje, når man vælger opbevaring til kontoret.

Læs vores guide

Et flot skydedørsskab til lige dine behov

Går du meget op i, at dit kontor er flot, ryddet og pænt indrettet? Så er du kommet til det rette sted. Hos AJ Produkter har vi et stort og varieret udvalg af flotte skydedørsskabe i mange forskellige designs og farver, der sikrer dit kontor et flot pift til indretningen, mens du samtidig får en praktisk og smart løsning til opbevaring af vigtige dokumenter og arbejdsredskaber.
Med et skydedørsskab fra AJ Produkter får du altså både en flot og indbydende kontorløsning, samtidig med at dit kontor bliver sikret ryddede arbejdsflader og god struktur, som sikrer optimale arbejdsforhold og effektivitet for alle dine medarbejdere.

Skydedørsskabe i mange forskellige modeller

Vores skydedørsskabe kommer i et stort og varieret udvalg, så du er sikret et skab, der passer ind i jeres kontors unikke indretningsstil. Vi har både høje og brede skydedørsskabe, til jer der har brug for meget opbevaringsplads på kontoret, såvel som mindre, kvadratiske skydedørsskabe, der er perfekte som bogreol eller til opbevaring af regnskabspapirer, mapper og andre vigtige dokumenter.
De fine skabe kommer også i mange forskellige farver. Både de helt traditionelle sorte/hvide farver, såvel som i flotte kombinationsfarver som birk/hvid eller eg/hvid. Der er altså både skydørsskabe, som passer til de stilrene sorte/hvide kontorer, såvel som mere moderne kontorer med flotte træmøbler i flotte, lyse farver.

Hvorfor vælge et skydedørsskab fremfor et normalt skab?

Der er mange gode grunde til at vælge et skydedørsskab som organisationsmøbel på kontoret. Først og fremmest er skydedørsskabe en visuel flot løsning, der altid kan tage indretningen på et kontor til nye højder. Et andet godt argument er, at skabene er pladsbesparende, da lågerne ikke åbnes udad, som ved traditionelle opbevaringsmøbler.
Med vores kontormøbelserie MODULUS kan du skræddersy din helt egen løsning med gennemtænkte funktioner, der er tilpasset i målene, så de passer sammen. Med vores kontorserie kan du derfor nemt udbygge din opbevaring, hvis dine behov skulle ændre sig. På den måde er du sikret en fremtidssikret løsning, hvor du altid kan udvide, hvis du får brug for mere opbevaringsplads i fremtiden.