Skoleinventar til inspiration og læring

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Stort udvalg af skoleinventar

Her på siden finder du vores store udvalg af skoleinventar, som er designet til at indrette alle skolens lokaler. Eftersom både børn og lærere bruger rigtig mange timer i skolen, er det vigtig at skolens møbler både er inspirerende og ergonomiske. Vi vil gerne være med til at sikre et godt arbejdsmiljø, både for skolens personale og skolens elever. Skolen er nemlig børnenes arbejdsplads og derfor skal vi gøre vores bedste for, at skoleinventaret lever op til børnenes ønsker og behov. Se vores store udvalg her på siden og find alt i skoleinventar til en velfungerende skole.

Skoleinventar til et godt læringsmiljø

At skabe et godt læringsmiljø, er noget af det vigtigste ved at indrette en skole. Det hele starter med at vælge det helt rigtige skoleinventar og det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Hvis børnene skal være motiverede til at lære og lærerne skal være inspirerede til at lære fra sig, skal omgivelserne være inspirerende og opfordre til leg og læring. Desuden skal komforten være i top, da eleverne bruger mange timer siddende i skolens møbler. Eksempelvis skal en skolestol leve op til børnenes behov, og skal passe både til når man fordyber sig, og til de mere rastløse momenter. Vores stole er derfor designet til at blive brugt på flere måder og i forskellige arbejdsstillinger. Tag et kig på alt vores skoleinventar og kom i gang med at indrette et inspirerende læringsmiljø.

Skoleinventar til klasselokaler

Et klasselokale skal bruge en række møbler og andet inventar for at fungere. Til formålet skal du blandt andet bruge elevborde, et lærerbord og en tavle. Det er de grundlæggende typer skoleinventar som skal bruges i et klasselokale, men dertil kommer der også øvrige møbler og inventar. Andre nyttige elementer er eksempelvis opbevaring, projektorer og opslagstavler. Vi har heldigvis et bredt sortiment af skoleinventar, så du kan med garanti finde det hele her.

Inventar til håndarbejde og sløjd

Visse rum på skolen kræver særligt skoleinventar og dette gælder især for håndarbejdslokalet og sløjdlokalet. Her bør du vælge vores håndarbejdsmøbler, som er lavet særligt til netop disse formål. I kategorien finder du både møbler tilpasset til opbevaring af materialer og møbler lavet til at arbejde med eksempelvis stof eller træ. Disse typer skoleinvetar er en forudsætning for, at eleverne kan lære forskellige typer håndværk korrekt og det er derfor nødvendigt at tænke dette ind i indretningen. På den måde er du sikret et godt arbejdsmiljø for både elever og lærere.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde