Skoleinventar og indretning

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Skolemøbler

Alle vores skolemøbler er designet til at være inspirerende og ergonomiske, så de kan holde til at blive brugt i mange timer af både elever og lærere. At skabe et godt læringsmiljø starter med at vælge det helt rigtige skoleinventar. Det kan vi heldigvis hjælpe med. Du kan blandt andet gå på udkig blandt klasseværelset uundværlige elementer som elevborde, lærerbord og tavle.
Ved skolemøbler som elevborde er det blandt andet vigtigt at de passer til elevernes højde, at der er nok plads til at udføre opgaver, og at de tåler skolens hårde slitage. Eleverne er dog ikke de eneste, som har gavn af et bord. Som lærer kan det også være at rart at have et bord til papirer, materialer og lignende. En lærers bedste ven i klasselokalet er dog formentlig en tavle til at facilitere undervisningen

Indretning til skoler

Indret skolens lokaler med lige de skolemøbler og det skoleinventar, der passer til det læringsmiljø, I ønsker at skabe. Med inspirerende og motiverende omgivelser skabes de bedste rammer for læring. Hver dag er I mange, der skal være i det samme klasseværelse, og det sætter visse krav til indretningen. Hvorfor ikke starte med at sørger for at der er plads og luft til at alle kan være der. Med et skab kan I opbevare og gemme det, der ikke er i brug lige nu og her. Vi har et bredt udvalg af skoleskabe til mange formål, så I kan opbevare alt fra personlige ejendele til materialer, spil, computere og mobiltelefoner.
Eller giv eleverne de bedste muligheder for at udfolde sig i faglokalerne ved eksempelvis at indrette dem med praktiske, elektriske syborde eller robuste høvlebænke.

Institutionsmøbler til dagpleje og børnehave

Udover inventar og møbler til skoler har vi også et stort udvalg af produkter til institutioner. Vi har blandt andet miljøvenlige madrasser af polyesterfiber og koldskum, der ikke absorberer væske, mugner og virker midehæmmende. Eller lad børnene slå sig løs i vores bløde boldbassiner og udfolde sig på legetæpper med motiver.
Det er også vigtigt at passe på dig selv, mens du passer på de allermindste. I vores sortiment finder du blandt andet pusleborde, der kan hæves og sænkes efter lige netop din højde, så de skåner din nakke og ryg.

Skoleinventar til klasselokaler

Et klasselokale skal bruge en række møbler og andet inventar for at fungere. Til formålet skal du blandt andet bruge elevborde, et lærerbord og en tavle. Det er de grundlæggende typer skoleinventar som skal bruges i et klasselokale, men dertil kommer der også øvrige møbler og inventar. Andre nyttige elementer er eksempelvis opbevaring, projektorer og opslagstavler. Vi har heldigvis et bredt sortiment af skoleinventar, så du kan med garanti finde det hele her.

Inventar til håndarbejde og sløjd

Visse rum på skolen kræver særligt skoleinventar og dette gælder især for håndarbejdslokalet og sløjdlokalet. Her bør du vælge vores håndarbejdsmøbler, som er lavet særligt til netop disse formål. I kategorien finder du både møbler tilpasset til opbevaring af materialer og møbler lavet til at arbejde med eksempelvis stof eller træ. Disse typer skoleinvetar er en forudsætning for, at eleverne kan lære forskellige typer håndværk korrekt og det er derfor nødvendigt at tænke dette ind i indretningen. På den måde er du sikret et godt arbejdsmiljø for både elever og lærere.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde