Senge & sengetøj

Madrasser til middagslur

Til fællesrum for de mindste forhandler vi diverse møbler. Herunder vores praktiske madrasser og brikse, som kan bruges til middagslur for mindre børn. Vores madrasser er lavet med særlig stor funktionalitet, som fungerer perfekt til netop dette formål. Det bliver simpelthen ikke nemmere, når man har de rette madrasser. Du finder blandt andet madrasser i koldskum, som er foldbare, lette at aftørre og skabt til at modstå dannelse af mug. Det er muligt siden de er vandafvisende, hvilket samtidig tilbyder nem rengøring i tilfælde af uheld. Dertil kan du også finde dem i mange andre materialer og stoffer, sådan at du kan vælge den, der passer helt perfekt til behovet. Desuden er det muligt at købe dem i sæt, hvor både tæppe og pude medfølger. Sådan kan man nemt anskaffe sovemuligheder for alle børnene, til yderst fornuftige priser. Køber man i sæt kan man nemlig opnå en god pris. Til afslapningsrum kan det være praktisk at anskaffe lyddæmpning. Med god lyddæmpning kan man nemlig afskærme larm fra andre dele af institutionen, sådan at børnene kan få en bedre lur.

Møbler til fællesrum i dagpleje

Her hos AJ Produkter finder du en bred vifte af produkter indenfor børnehave og dagpleje. Derved naturligvis også produkter som kan bruges i fællesrum og til afslapning. Her kan vi tilbyde madrasser og brikse, som giver mulighed for en god middagslur til børnene. Dertil forhandles også det nødvendige tilbehør som puder og tæpper. De ovennævnte er primært i henhold til afslapningsrum, hvor der bliver sovet til middagslur. Dog forhandler vi også et bredt sortiment af mange andre produkter, som kan bruges til fællesrum med leg og aktivitet. Her kan vi tilbyde legetæpper og masser af blødt legetøj. Med disse har børnene rig mulighed for at lege aktivt i fællesarealerne.

Miljøvenlige møbler til fællesrum

Der er mange grunde til at købe miljøvenlige møbler, om det så er til børn eller voksne. Med disse undgår man nemlig mange af de kemikalier og lignende, som man gerne vil være foruden. Særligt når det omhandler børn, er dette en vigtighed. Derfor forhandler vi mange møbler som er lavet i miljøvenlige og bæredygtige materialer. Derved kan man bidrage til et sundere miljø både i og udenfor børnehaven. Desuden finder du også belysning, som er særdeles energibesparende. Det er både godt for miljøet og budgettet, da man med disse kan forvente meget store besparelser på elforbruget.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde