Opbevaringsmøbler

Skabe og reoler til skole

Hos AJ Produkter forhandler vi et stort udvalg af møbler til skolen. Herunder finder du også et bredt sortiment af praktiske opbevaringsmøbler, som er lavet til brug på skolen. Særligt her skal skabe og reoler nemlig være langtidsholdbare, modstandsdygtige, men naturligvis også udgøre et praktisk møbel. Disse egenskaber er præcis hvad du kan forvente med produkter fra os. Vi tilbyder nemlig et væld af opbevaringsløsninger, som er lavet specifikt til skoler og institutioner og derved indeholder den funktionalitet man forventer. Til det formål forhandles der reoler, skabe, materialeskabe, bogreoler og meget mere. Disse kan altså bruges som et biblioteksmøbel såvel som elevopbevaring. De fås nemlig i mange størrelser og former, så de kan bruges til mange formål.

Opbevaringsmøbler til skole

Indenfor skolemøbler skal man naturligvis også bruge opbevaring. Det er her lærere og elever kan opbevare deres ejendele, men også de ting som indgår i læringen. Her kan vi varmt anbefale et materialeskab eller et lærerskab, hvor der er god plads til at opbevare diverse ting. Disse kan købes i mange forskellige farver, størrelser og dimensioner. Desuden kommer de også med mange forskellige egenskaber, såsom at nogle har hjul mens andre ikke har. Hvis man køber opbevaringsmøbler med hjul, får man et særligt praktisk redskab til opbevaring på skoler. Det er nemlig et miljø, som konstant er i forandring, hvor der altid kan være fornuft i en mobil opbevaringsløsning. Så kan man nemt bruge møblerne hvor end der måtte opstå behov.

Flot opbevaring til institutioner

Selvom man skal bruge møbler til enten skole eller daginstitution, må det gerne have et flot udseende. Dog er der et budget som skal overholdes og prisen skal derfor være fornuftig. Hvis du vælger at købe din opbevaring hos AJ Produkter, er der mange flotte møbler at finde, som endda forhandles til gode priser. Her kan du altså vælge mellem mange forskellige typer og materialer. Vores udvalg af opbevaringsmøbler med flotte træoverflader er stort, hvilket endda passer ind på de fleste skoler. Hvis træmaterialet ikke passer specielt godt til det øvrige inventar, er der heldigvis også andre muligheder. Vi forhandler nemlig ikke kun opbevaringsmøbler i træfarver men også andre. Desuden kan vores skabe også købes med glaslåger, hvilket er flot, men også praktisk. På den måde kan man nemlig hurtigere finde hvad man skal bruge, da man ikke behøver åbne hver enkelt låge for at se hvad den indeholder.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde