Skuffemoduler til institutioner

I skoler og institutioner som eksempelvis fritidsordninger og ungdomsskoler er der ofte behov for opbevaring af forskellige ting. Her kan et skuffemodul til skole være praktisk, for her kan man opbevare papirer, ekstra opladere, markere til whiteboardet og en mængde andre ting, der bruges i undervisningen.
Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af opbevaringsmuligheder, og hvis du er på udkig efter et skuffemodul til skole, finder du det her.

Skuffekassetter til institutioner

Der findes flere forskellige typer opbevaring med skuffe, og skal man bruge den til katederet, altså lærerens skrivebord, kan man med fordel gå efter skuffekassetter til fastmontering. Her er der tale om et skuffemodul, der monteres under katederet. Med skuffekassetter har underviseren plads til ting som kridt, markere og andre ting og kan let få fat i dem fra sin plads.
I og med at skuffekassetten er skruet fast på katederet, risikerer man ikke at nogen låner skuffemøblet og glemmer at aflevere det tilbage, og også derfor kan det være værd at overveje en skuffekassette.

Skuffemoduler og skolekassetter på hjul

Med et skuffemodul til skole, har man altså mulighed for at opbevare forskellige ting, der skal bruges i undervisningen. Hvis man ikke ønsker at skrue skolekassetten fast på katederet, kan man i stedet overveje en skuffekassette på hjul. Hjulene gør det nemt at køre rundt med kassetten, og således får man et mere fleksibelt miljø, hvor møbler let kan flyttes fra ét klasseværelse til et andet.

Brug en skuffekassette med lås som praktisk opbevaring

Skuffekassetter fås både med og uden lås. Har man som underviser brug for at låse ting inde, kan man derfor vælge en skuffekassette med lås. Her kan man låse eksempelvis protokollen inde eller ekstra computere, som ikke skal ligge og friste svage sjæle. En skuffekassette med lås er altså en praktisk måde at opbevare forskellige sager på, som ikke alle skal kunne tilgå.
En skuffekassette med lås kan også være aktuelt på skolens eller institutionens kontor, hvor der kan være tale om personfølsomme oplysninger som skal opbevares på et aflåst sted. Her er en skuffekassette med lås en god løsning, for her er det kun personen med nøglen, der har adgang til kassetten og dens indhold.
Se vores udvalg af skuffemoduler og -kassetter her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores skuffemoduler eller andre af vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde