Elevopbevaring

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Elevopbevaring til skole

På de fleste skoler er elevopbevaring en vigtig del af inventaret. Det er nemlig her eleverne har muligheden for at opbevare deres ejendele og skoleting. Det kan således være alt fra overtøj til tasker og bøger. Der er nemlig mange muligheder når du køber din elevopbevaring hos os. Er det blot til bøger og andre skoleting kan man i de fleste tilfælde nøjes med de små elevskabe, men til større ting og overtøj er garderobeskabe naturligvis at foretrække. Vi forhandler et bredt udvalg af det hele, om det så er til stort eller småt. Det inkluderer altså alt indenfor skabe og reolsystemer, som kan vælges efter behov. Nogle indeholder mange små skuffer og skabe, mens andre har store og derfor kun har nogle enkelte.

Opbevaringsskabe til elever

Indenfor opbevaringsskabe til elever er vores udvalg stort, da vi her tilbyder mange løsninger. Disse kan bruges mange forskellige steder på skolen, om det så er til klasselokale eller på gangen. De fungerer meget lig vores lærerskabe, forstået på den måde at der er plads til mange brugere. I de fleste skabe finder du nemlig et stort antal af opbevaringsskabe eller skuffer, som tillader eleverne kan have deres helt egen skuffe. At alle har deres egen skuffe, vil spare en masse frustrationer og besvær, da alle ved præcis hvor deres ting er. Det er således muligt at opbevare mange forskellige ting. Har skolen en politik om ingen telefoner er det f.eks. et fornuftigt sted at have dem opbevaret under undervisningen.

Smarte reoler til opbevaring

Når det kommer til elevopbevaring, er reolsystemer særligt smarte. De kan nemlig bruges på mange forskellige måder og man kan endda nemt tilkøbe, hvis der skulle opstå pladsmangel. Der er sågar også mange muligheder i henhold til størrelsen af reolerne. Ligesom med vores øvrige løsninger til opbevaring kan man således tilpasse valget efter hvor meget plads man har. Samtidig kan reolsystemerne også bruges som både skabe og skuffer. Så man får altså et særdeles alsidigt produkt, når man køber reolsystemer som elevopbevaring. Ikke kun er der et stort udvalg her på siden, men efter købet har man stadig muligheden for at justere reolen efter behov. Vores reolsystemer kan købes i forskellige størrelser og med diverse funktionalitet. Herunder kan man vælge med eller uden hjul, sådan at man nemt kan transportere reolen rundt. Det er i særlig grad praktisk til brug på en skole.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevskabeHæve sænke skoleborde