Siddemøbler til skole

Børnestole

I dagplejen og institutionen skal børnene kunne sidde ned på en stol, når de eksempelvis skal spise, og det er nødvendigt med stole, der passer til de små størrelser. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af børnestole, og her kan du finde alt i møbler til børn, uanset om det gælder til dagplejen, børnehaven eller klasselokalet.

Stole til børn

Børn er i sagens natur ikke så store som voksne, og derfor er det passende at have små stole til børn i dagplejen eller børnehaven. Med stole til børn kan de små selv sætte sig på stolen og har ikke brug for hjælp fra de voksne til at komme på plads. Samtidig risikerer man heller ikke ulykker, hvis børnene prøver selv at komme op på en voksenstol. En børnehavestol er derfor sagen i en børnehave eller dagpleje.

Stole til børnehave brug

Til brug i børnehaven har man altså brug for små stole, og gerne af en konstruktion, der kan holde til noget, for i en institution sker det, at en stol vælter eller flyttes rundt på. Det er derfor klogt at gå efter robuste stole, når der er tale om stole til børnehaven eller dagplejen.

Stort udvalg af stole til børn i børnehave

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af stole til børn i både børnehave og dagpleje. Her kan du finde et bredt udvalg af stole til de små i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Uanset hvad du har brug for af stole til børn, finder du det hos AJ Produkter.

Børnehavemøbler

Børnehavemøbler tæller ikke kun stole, for også borde og en lang række andre møbler er der brug for i børnehaven, hvor børnene skal passes hele dagen, og der skal både leges, soves, synges, tumles, lægges puslespil, læses historie og en masse andre ting.
Børnehavemøbler er langt hen ad vejen de samme møbler som i dagplejen, selvom dagplejemoren eller -faren jo benytter sit eget hjem og dermed sine egne møbler. Dog kan der være behov for at anskaffe eksempelvis stole og borde til børn, så de kan sidde i en højde, der passer til deres størrelse.
Se vores store udvalg af møbler til børn her på siden og bestil allerede i dag. Vi står klar til at sende dine varer afsted, og har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller i chatten, hvor vi er klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde