Taburetter

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Taburetter med hjul

En taburet er et praktisk lille møbel til at sidde på, og taburetter er anvendelige mange steder. En taburet fylder ikke meget og kan let trækkes frem og udgøre en ekstra siddeplads. Taburetter er oplagte i skoler og institutioner, og her bruges de da også meget.
Mange er ikke klar over det, men en taburet kan også være med hjul. Taburetter med hjul er velegnede til eksempelvis billedkunstlokalet, hvor man let kan bevæge sig, når man sidder på taburetten, men også i musiklokalet kan taburetter være praktiske.

Stort udvalg af taburetter i træ

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af taburetter i træ, og her finder du taburetter til ethvert formål. Vi har både små og store taburetter, taburetter med hjul og taburetter med ryglæn. Vores taburetter findes i mange forskellige farver, så uanset om du foretrækker rød, blå, grøn eller gul kan du finde din nye taburet hos os.

Taburet skammel

En taburet har mange ligheder med en skammel, men en skammel udmærker sig ved at have en lavere siddehøjde end en almindelig taburet. De to ligner dog hinanden så meget, at man således ofte kan bruge en skammel som taburet og en taburet som skammel, medmindre der er tale om en høj taburet.

Høje og lave taburetter i træ og laminat

Taburetter findes både som høje og lave. En høj taburet kan være fin at sidde på ved en køkkendisk og for eksempel spise morgenmad, mens en lav taburet kan bruges i mange andre sammenhænge, hvor man vel at mærke ikke skal sidde så længe. En taburet har nemlig som oftest et hårdt sæde og intet ryglæn og er derfor ikke egnet til at sidde på i længere tid eller til anledninger, hvor man skal sidde og slappe af.
Taburetter er meget ofte fremstillet i træ med en siddeflade af laminat. Begge materialer kan let tørres over med en klud og en taburet er dermed nem at gøre ren.

Mini og små taburetter

Til de helt små børn er det hensigtsmæssigt at gå efter de såkaldte minitaburetter, altså små taburetter. Dem kan børnene nemt selv sætte sig på og er på den måde selvhjulpne, da de ikke skal bruge de voksnes hjælp til at sætte sig.
Gå på opdagelse i vores store sortiment af taburetter her på siden og bestil taburetter allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde