Sofaer til skoler og institutioner

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Mange typer sofaer til skole

Her hos AJ Produkter forhandler vi et bredt udvalg af sofaer og lænestole som kan bruges på skoler og andre institutioner. Her kan du altså finde alt fra en 2-personers sofa til hjørnesofaer. Dertil fås de i mange forskellige størrelser, dimensioner og designs. Sådan at du med sikkerhed kan finde den, som passer helt perfekt til de øvrige møbler. I henhold til farverne er udvalget ligeledes stort, sådan at de farvemæssigt fungerer til stort set alle skoler og institutioner. Disse kommer i en yderst god kvalitet, hvilket er essentielt til brug på institutioner. Her skal sofaerne nemlig kunne holde til lidt af hvert – da man har med børn at gøre. Samtidig er siddekomfort i fokus, som betyder at brugerne kan nyde godt af denne siddemulighed. Desuden forhandles disse sofaer til gode priser, trods en kvalitet på højeste niveau.

Loungeområde på institution

På mange skoler kan et loungeområde være en god måde at give eleverne muligheden for at hygge sig i pauserne. Samtidig fungerer det også som et godt afbræk fra klasseværelset, hvis der skal laves opgaver. Med et loungeområde giver man altså muligheden for at få et afbræk fra en ellers triviel skoledag, hvilket bidrager til et mere bageligt og ikke mindst roligt miljø. Det er tilmed ganske simpelt at lave et loungeområde, og behøver ikke at koste en bondegård. Det kan altså være en ganske simpel opsætning med 2-personers sofaer, men hvis udseendet skal være noget helt specielt, er det måske mere passende med modulsofaer. Valget heraf afhænger meget af behovet, men i særlig grad også pladsen.

Tilbehør til sofaer

Ikke kun finder du et stort udvalg af sofaer, men også tilbehør hertil. Når man skal lave et loungeområde eller bare opsætte sofaer, er der nogle produkter, som er nærmest essentielle. Her skal man gerne bruge sofaborde, mens puffer kan være dejlige at have. Så kan brugerne af sofaen altså slå benene op på puffen og have avisen på sofabordet. Hvis det vækkede din interesse, kan vi med glæde fortælle, at der er mange valgmuligheder. Indenfor sofaborde forhandler vi mange størrelser, farver, højder og designs. Skal man bruge et stort sofabord med god plads, kan man vælge det her. Er det derimod nærmere et lille pyntebord, så er det ligeledes en mulighed. Det samme gælder for vores puffer, som gerne skulle passe til de fleste sofaer. Fælles for alle vores produkter, disse produkter inkluderet, er den høje kvalitet.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde