Hjælp til påklædning

I dagplejen og institutionen skal børnene have overtøjet af og på, når de ankommer om morgenen og inden de tager hjem om eftermiddagen. Også i løbet af dagen, når man skal ud at lege eller gå tur og kommer ind igen, skal flyverdragt, støvler, hue og vanter af og på, og da kan det være meget værd med en påklædningsbænk.
På en påklædningsbænk kan man sætte sig og tage støvlerne af og på, eller man kan sidde på bænken, mens forældrene eller personalet hjælper med at tage fodtøjet af og på. Den praktiske støttebøjle kan man holde fast i eller læne sig op ad, og på bænkens øverste trin kan man sidde, eller man kan bruge det til at lægge hue eller vanter på, mens man klæder om.
Man kan også sidde på påklædningsbænken og vente på at blive hentet eller på at de andre børn bliver klar, til når man skal ud at gå tur eller lege, for hvis man selv var den første til at få overtøjet på, må man vente til de andre er klar, før man kan komme afsted.

Hjælp til påklædning i institution

En bænk til påklædning kan være meget værd i en institution, hvor mange børn skal klæde om samtidig, for skal man alle stå op i gangen og holde klæde om kan man hurtigt miste både overblikket og balancen. Da kan en bænk være en god påklædningshjælp, og hos AJ Produkter kan du finde et bredt udvalg af påklædningsbænke til institution og dagpleje.
Vores påklædningsbænke er fremstillet i solide stålkonstruktioner med flader af træ. Flere af vores modeller har skridsikre trin, så man ikke risikerer at glide, hvis man kravler på bænken i strømpesokker. Da kan man slå sig og i værste fald falde ned, men med skridsikker belægning kan man altså undgå denne risiko.

Stort udvalg af påklædningsbænke

På nogle påklædningsbænke er det en mulighed at klappe det nederste trin op under bordet, så det ikke fylder unødigt, mens man ikke bruger det, eller når børnene er så store, at de ikke længere behøver det allermindste trin.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige funktionelle påklædningsbænke til dagpleje, vuggestue og børnehave, og her kan du finde den bænk, der passer til jeres behov. Se vores udvalg her på siden og bestil allerede i dag, vi står klar til at sende dine varer afsted. Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at skrive til os i chatten, hvor vi er klar til at hjælpe.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde