Hynder til stole

En hynde er en slags let pude, man kan lægge eller fastgøre til en stol eller taburet, så denne bliver mere behagelig at sidde på, og selve stolen beskyttes mod slid. Hynder ses ofte i forbindelse med havemøbler og køkkenstole, men er herudover meget brugt på skoler, i børnehaver og vuggestuer, hvor de små rumper skal have noget blødt at sidde på.
En hynde kan ligge løst på stolen eller taburetten, eller den kan gøres fast med snore, så man har styr på hynden og den ikke falder af og havner alle mulige andre steder end på stolen.

Stort udvalg af hynder

Hos AJ Produkter finder du flotte, behagelige hynder i forskellige farver og former, perfekt til skole og institution, hvor der gerne må være lidt knald på farverne. Vores hynder er kraftige, så de kan holde til noget, for det er nødvendigt, når hynderne skal bruges af børn.
Med en behagelig hynde kan børn sidde længere på en stol og for eksempelvis høre historier eller tegne, for på en hård stol uden hynde vil man hurtigere få behov for at bevæge sig, skifte siddestilling eller løbe ud at lege. På den måde har en hynde ikke kun en komfortfunktion men også en praktisk.

Vogn til opbevaring af hynder

I institutioner som eksempelvis vuggestuer, børnehaver og fritidsordninger kan der være tale om mange hynder, og til opbevaring kan man benytte sig af en praktisk vogn, som man både kan opbevare hynderne i men også transportere dem rundt i. I skolen eller institutionen kan man således køre rundt med vognen og samle hynderne ind, når dagen er slut, og hynderne ikke skal bruges mere.

Siddehynder i flere farver

Vores siddehynder findes i flere farver, som egner sig godt til institutioner, der beskæftiger sig med børn. Børn stimuleres i høj grad af former og farver, og det er der tænkt på i designet af de hynder, vi fører. Glade farver skaber liv og tryghed og motiverer børn til leg og kreativitet, og hos os finder du derfor hynder i flotte farver, der er perfekte til det kreative miljø i skoler og institutioner.

Hyndesæt med opbevaringstaske

Vores hynder leveres med en praktisk opbevaringstaske, man kan lægge hynderne i og efterfølgende sætte dem i eksempelvis et skab. Opbevaringstasken er også ideel, når børnehaven skal på tur og hynderne skal med, for da kan man blot gribe tasken og sætte den ind i bussen.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde