Legerumsmøbler til dagpleje, børnehave og institution

Børnehavemøbler

Børn elsker at lege, og det er lige, hvad der bliver gjort i dagplejen, vuggestuen og børnehaven. I legerummet skal der naturligvis være legetøj i lange baner, men lidt møbler er der også brug for. Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af møbler til børnehave og institutioner, både rigtige møbler og legetøjsmøbler, så hvis du er på udkig efter møbler til legerummet, er du kommet til det rette sted.
Gå på opdagelse i vores store sortiment og se vores boldbassiner, hyggekroge, legetøjskøkkener og de mange andre ting, man kan vælge til børnehaven, dagplejen eller institutionen. Her kan du helt sikkert finde noget, der vil falde i de smås smag og som de vil elske at lege med.
Her finder du en lang række møbler og ting til børnehaven. Men hvilke ting skal der være i en børnehave? Selvfølgelig masser af legetøj til både piger og drenge men også puder og hynder, hvor man kan sidde og få fortalt en god historie eller måske se film eller synge.

Institutionsmøbler

Du finder også en lang række institutionsmøbler til både vuggestue og børnehave, herunder sækkestole, legemåtter, skærmvægge og hyggeøer. Kort sagt har vi alt, du skal bruge for at indrette institutionen eller legerummet i din dagpleje, hvis du er dagplejemor- eller far.

Børnehave legetøj

Legetøj kommer man ikke udenom, når man siger børnehave, for børn elsker at lege, og i legen får de trænet både motorik og får udviklet sociale kompetencer. Noget legetøj er udviklet til at lege med alene, mens andet er beregnet til at man kan være sammen om det.
Et stykke legetøj, som altid er populært hos de små, er legetøjskøkkenet. Børn spejler sig i deres forældre og gør i legen det samme som dem. De fleste børn ser deres forældre lave mad ved komfuret, og netop derfor holder barnet også af at lege, det laver mad.
På samme måde ser man med især piger, at de ligesom deres mor tager sig af de mindre søskende og kører dem i barnevognen, vil man også selv det, og dukkevogne er derfor også et sikkert hit i både dagplejen og børnehaven.
Herudover er biler, udklædningstøj, puslespil og klodser også blandt favoritterne hos de små, og i legerummet er det godt at have lidt af hvert, så man kan udforske og afprøve ting. Man kan derfor med fordel tænke i ikke kun drenge- og pigelegetøj med legetøj, som alle kan lege med.

Gå ikke glip af disse kategorier

ElevopbevaringElevskabeHæve sænke skoleborde