Legetøj til børn - dagpleje, børnehave og institution

Derfor skal du købe legetøj til børn hos os

Hos AJ Produkter går vi meget op i både funktionaliteten og kvaliteten af vores produkter – til konkurrencedygtige priser. Vi giver 7 års garanti og tilbyder 14 dages returret. Derudover lover vi hurtig levering, montering og god service! AJ Produkter hjælper både store og små institutioner.

Legetøj er vigtig for motorikken

Når små børn skal passes i dagpleje eller institution, er det vigtigt, at der er legetøj, man kan lege med. Selvom der også sker andre sjove ting som at synge, få læst historier og gå tur, er det dejligt for børnene at kunne fordybe dig i deres egne lege med legetøj. Legetøj er med til at stimulere og udvikles motorikken, og barnets udvikling styrkes. Til babyer og helt små børn skal man gå specifikt efter legetøj beregnet til denne aldersgruppe, og her kan man overveje at købe blødt legetøj, man kan samle på og således løbende udvide samlingen. Hos AJ Produkter kan du købe legetøj til de mindste og altså også babylegetøj. Bløde byggeklodser af skum og med bomuldsstof er et hit hos de små, for her kan man bygge og rive ned uden at slå sig på skarpe kanter. Man kan endda kaste med klodserne, uden at nogen risikerer at komme til skade, og det kan være en fordel, når der er tale om babyer og helt små børn. Det samme gør sig gældende for vores boldbassiner til børn.

Køb legetøj i høj kvalitet

Kvalitet er et vigtigt parameter, når det kommer til legetøj til børn. At børn kan lege, uden man skal tænke over, om barnet kommer til skade eller legetøjet går i stykker. Derfor har vi hos AJ Produkter samlet et sortiment af børnelejetøj i høj kvalitet.

Motorik legetøj til babyer

Med motorik legetøj styrker man børnenes motorik og lærer dem at bruge deres krop. Som lille barn skal man finde ud af, hvordan arme og ben fungerer, og man skal lære at gribe ud efter ting, at holde fast i dem og at skubbe dem væk. Alt det kan man bruge legetøj til og således kombinere leg og læring. Hos AJ Produkter har vi flere typer af legetøj til de mindste, der stimulerer bevægelse og bevirker at barnet får aktiveret sine muskler og lærer, hvordan man kan bruge sin krop. På vores legetæpper kan man tumle rundt, lege med biler eller andet. Et andet godt redskab til børn er sækkestole. Disse kan også inddrages i tumleleg eller bruges til at velfortjent hvil.

Køb legetøj til børn hos AJ Produkter

Se vores store sortiment af legetøj til børn i dagpleje, vuggestuer eller hjemmet og bestil med få klik nyt legetøj allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du brug for hjælp til bestilling eller har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefonen eller i chatten, hvor vi er klar til at hjælpe. Vi tilbyder hurtig levering og god kundeservice, så du altid kan føle dig tryg ved at handle hos os.