Udendørsmøbler og havemøbler

Køb dine udendørsmøbler hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter går vi højt op i, at vores produkter er af høj kvalitet og funktionalitet – alle til konkurrencedygtige priser. Vi giver 7 års garanti og tilbyder 14 dages returret. Samtidig lover vi hurtig levering og montering! AJ Produkter hjælper både store og små virksomheder, og vi guider dig gennem hele processen. Ring til os i dag, hvis du har brug for, at vi hjælper dig.

Nyd solen i dine havemøbler

I dag bruger vi mere tid indendørs end udendørs, så det er vigtigt at tage en pause udendørs i løbet af dagen. Frisk luft er en effektiv måde at øge trivslen, produktiviteten og kreativiteten på. Derfor er det bare med at komme ud, når solen endelig skinner. Om det er i frokostpausen eller i kaffepause i løbet af dagen, så har vi hos AJ Produkter et sortiment, som gør det let for dig at skabe et hyggeligt udendørsmiljø, hvor personalet kan slappe af i solen. Du kan også holde kreative møder eller måske endda mødes med kunderne.

Udendørsmøbler til virksomheder og restaurationer

I vores sortiment af udendørsmøbler finder du havemøbler, som er både stilfulde, holdbare og nemme at vedligeholde. Uanset om du er på udkig efter små caféborde, parasoller, pæne udendørsstole eller robuste lænestole til din café eller restaurant, så finder du det i vores sortiment. De fleste af vores stole kan stables for en pladsbesparende opbevaring efter lukketid eller om vinteren. Du finder også haveborde og bord bænke sæt til kantinen på arbejdspladsen eller offentlige steder, såsom legepladser, parker, arbejdspladser og svømmehallernes udendørsmiljø, samt mange andre steder. Vi har borde bænke sæt i flere forskellige modeller og størrelser, og med og uden parasolhul i midten af bordet. For et mere behageligt miljø, kan du købe parasoller og afskærmning, der afskærmer for solen på de varmeste dage. Vores møbler er lavet af slidstærkt kvalitetsmateriale og mange af vores udendørsmøbler kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, og vil holde i mange år.

Udendørsmøbler af høj kvalitet

Her finder du havemøbelsæt, som passer perfekt til kontorets gårdhave, cafeer eller restaurantens udendørs spiseplads. For trange pladsforhold og små altaner, er havemøbelsæt med to stole og et lille cafébord perfekt. For store udendørsområder, kan du vælge større havemøbelsæt eller mikse matchende sæt i forskellige størrelser. Du finder blandt andet både havemøbler i træ, plast og metal. Vi tilbyder også lækre loungemøbler til udendørsbrug, så du kan holde møder i behagelige omgivelser. Vores udendørsstole er enkle og stilfulde og passer ind i alle miljøer. De fleste er stabelbare, så de kan stables, når de ikke er i brug.

Køb dine udendørsmøbler hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter har vi flere forskellige udendørsmøbler i flere forskellige farver og former, alt efter det område du skal indrette. Gå på opdagelse her på siden og find jeres nye udendørsmøbler allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi tilbyder hurtig levering og god kundeservice, så du altid kan føle dig tryg ved at handle hos os.