Udendørsmøbler og havemøbler

Børn med forskelligt aktivitetslegetøj

Alt hvad du behøver for at holde børnene aktive i klasseværelset.

Shop her

Udendørsmøbler til virksomheder og restaurationer

Siden 1975 har AJ Produkter fokuseret på at blive den førende postordre virksomhed indenfor kontormøbler, konferencemøbler, lagerinventar, udendørsmøbler og meget mere. Vi er forpligtet til at give virksomheder produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Produkter, der er elegante, holdbare og hjælper virksomheder med at udføre deres funktioner mest optimalt. Vores sortiment er stort og det gør, at vi kan servicere andre virksomheder bredt, når det kommer til indretning. Sortimentet omfatter et stort udvalg af udendørsmøbler, der er både stilfulde, holdbare og nemme at vedligeholde. Uanset om du er på udkig efter bænke og borde til offentlige steder eller stilfulde borde og stole til restauranter, cafeer og meget andet, så har vi noget der passer til terrassen eller udendørs område.

Nyd solen – når den endelig er der.

Det at kunne kommer udenfor at nyde sin mad gør en kæmpe forskel på arbejdspladsen eller på spisestedet. Danskere elsker solen og når den endelig er fremme, vil vi nyde den så meget som muligt. I dag bruger vi mere tid indendørs end udendørs og så er det vigtigt at tage en pause udendørs i løbet af dagen. Det er en effektiv måde at øge trivsel, være mere produktive og øge kreativiteten. Her finder du alt det nødvendige til at skabe et hyggeligt udendørsmiljø, hvor personalet kan slappe af i solen under frokosten og kaffepausen. Du kan også holde kreative møder og måske endda mødes med kunderne. Vi har små caféborde, større haveborde, pæne udendørsstole og robuste lænestole. De fleste af stolene kan stables for pladsbesparende opbevaring.

Tag et kig på vores udvalg af møbler til udendørs brug.

Her finder du møbelgrupper med bord og stole i et samlet sæt. Disse sæt passer perfekt til kontorets gårdhave, cafeer eller restaurantens udendørs spiseplads. For trange pladsforhold og små altaner er sæt med to stole og en lille cafe bord. For store udendørsområder, kan du vælge et større sæt eller mikse matchende sæt i forskellige størrelser. Vi tilbyder også lækre loungemøbler til udendørsbrug, så du kan holde møder i behagelige omgivelser. Vores udendørsstole er enkle og stilfulde og passer ind i alle miljøer. De fleste er stabelbare, så de kan stables, når de ikke er i brug. Bordene er både høje barborde, hvor dine gæster og medarbejdere kan stå op og normale borde, hvor man kan sidde ned og hygge sig. Vi tilbyder både runde og firkantede udendørsborde. Til sidst kan du også vælge mellem borde-/bænkesæt, der er gode til picnic borde. De er egnet til picnic områder, legepladser, parker, arbejdspladser, svømmehallers udendørsmiljø og skiløb faciliteter samt mange andre steder. Vi har borde bænkesæt i flere forskellige modeller og størrelser og med og uden parasol i midten af bordet. For et mere behageligt miljø, kan du købe parasoller og afskærmning, der afskærmer for solen på de varmeste dage. Vores møbler er lavet af slidstærk kvalitetsmateriale og mange af vores udendørsmøbler kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, og vil holde i mange år. Tag også et kig på vores produkter til et rent udeområde, hvis du mangler noget til at holde orden ude.

Gå ikke glip af disse kategorier

ParkbænkeCykelstativerHavestole & bænke